Milyen alkalmakkor adtok valami apróságot az óvónőknek?
nem adok...
közösen adunk ünnepre. ünnepen kívül meg szerintem nem kell apróságot adni az óvónőnek :)
nyáron vittem 1-1 csokor virágot nekik meg a dadusoknak, mert tele a kert virágokkal, de az oviban hagyták, csoportba meg folyosóra kitették :)
Nem kell túlzásba esni, de nyugodtan lehet vinni, főleg ha van az udvaron amit el lehet vinni (de csak bizonyos alkalmakkor kölcsön erre az ember). Az óvónő nem mindig viszi haza a virágot, hisz szebbé teszi a termet és többet nézheti mint otthon. Én mikor kapok a gyerekektől, legtöbbször a teremben hagyom. Minden nap megcsodálom és mosolyt csal az arcomra.Ellentétben itthon rohanás stb.
Óvónő is nőből van, ugyan olyan jól esik neki bármilyen kis apróság,(akár egy rajz a gyerektől,kis mezei virág..) mint minden más nőnek. Üdv. Brigi óvonéni
Névnapra egy tábla csoki.
Karácsonyra valami kis ajándék (általában szalvétatechnikás kis dobozka vagy fülbevaló vagy ilyesmi, de csak apróság + gyerek által készített képeslap).
Év végére nagyobb doboz bonbon (mercit szoktam).
Közös ajándék nincs.
De múltkor a gyerkőcöm magától be akart vinni csokit, volt itthon ilyen kis egyenként becsomagolt bonbont, úgyhogy akkor "csak úgy"-ból kapott mindkét óvónéni és a dadus is. Nagyon szeretjük őket.
Másik gyerkőcöm pedig karkötőket font nekik egyik nap, szintén mindháromnak, szintén nagyon szeretjük őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!