Óvodai fogadóóra mennyi ideig szokott tartani?
Nálunk 15-20 perc/gyerek, szintén faliújságon kell jeletlezni.
Nálunk nagyon alaposan felkészül az óvónő: kis- és nagymozgások, finommotorika, társas kapcsolatok, étvágy, érdeklődési kör stb.
Szépen elmondja amit lát-tapasztal, aztán beszélgetünk, mesélek én is mi-hogy van otthon.
Én hasznosnak tartom, mindig el szoktam menni.
szia
max fél óra-ha nagycsoportos,akkor ez mindenképp kötelező egy évben egyszer-vagy kétszer.ha iskolára készitik fel,erről is érdemes beszélgetni.elkérheted a "személyi anyagát"-megnézésre,ill a fejlődési lapját.ami téged érdekel megkérdezheted.ű
egy óvónéni
A fogadóóra arra jó, hogy kicsit komolyabban, mélyebben is tudj beszélni az óvónénivel. Mert reggel-délután mindenki rohan, szülők jönnek-mennek, nincs idő jobban megtárgyalni egy-egy dolgot.
Főleg arra jó, ha probléma, gond van a gyerekkel, esetleg valami konfliktushelyzetet kell tisztázni, akkor van rá lehetőség, hogy ne az ajtóban állva, kutyafuttában mondja el az óvónéni a történteket/véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!