Akiknek nem volt bölcsis a gyerkőc, és most kezdte az ovit, hogy álltok? Beszokott hamar vagy sírósabb? Ha igen, meddig sírt? Milyenek a napjai?
nálunk az első hét jól telt. Újdonság volt, nem maradtam ott vele, lányom már ott is aludt. Utána következő napon kiborult az oviban, hogy ő haza akar jönni. Óvónéni mondta, hogy nála most jött el az a pillanat, amikor már rájött, hogy ez kötelező és sajnos mindig menni kell. Azóta vannak reggelek, amikor könnyebben megy, vidáman, ha az előző nap nagyon jó volt. De nem ez a jellemző, hanem, hogy reggelente nem akar menni, és picit sírdogál és az ovinéninek le kell rólam szednie.
Nagyon bánt néha a dolog, főleg, hogy egyik nap meg ki is borult megint bent, nagyon elfáradt, rosszul aludt előző éjjel és az oviban nem lehetett bírni vele. visítozott, stb. Na ezt jól meg is kaptam az óvónénitől, meg is lepődtem, mert a reggeli műsort leszámítva, bent jól viselkedett.
Hát, aggódom, most meg főleg, de bevallom, várom is kicsit az őszi szünetet, mert akkor itthon marad velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!