Első ottalvós nap hogyan zajlott nálatok?
Figyelt kérdés
Rögtön ébredés után már ott voltatok érte? Vagy megvártátok amíg meguzsonnázik?
Végül: hány órakor mentetek érte?
2014. szept. 22. 09:53
1/5 anonim válasza:
Nálunk ugy van.hogy alvás előtt megmondják a gyereknek,hogy mire felkel anya ott lesz,és pár napig ezt kérik,hogy mire kinyitja a gyerek a szemét anya ott legyen, utána uzsi után közvetlenül hoztam el, majd rendesen mint a többi gyereket.
2/5 anonim válasza:
Nálunk is így volt, mint az elsőnél. Vártam, hogy felkeljen, felöltöztette a dajka, megkapta az uzsonnáját, és már jöttünk is el. Ha minden jól alakult, akkor második nap már később mentem érte, uzsonna után. Nálunk nincs kőbe vésett szabály a beszoktatásra vonatkozóan, az óvónő egyedileg dönti el, hogy melyik gyerek mit bír. :)
3/5 anonim válasza:
Nálunk első nap ott kellett aludnia, itt ez a szokás ( inkább nem véleményezem) - így rögtön első nap ott aludt, uzsonnázott, 3-tól lehet menni, én negyed4kor megyek érte, hogy vége legyen az uzsonnának...
4/5 anonim válasza:
Mire felébredt már ott voltam, nem uzsi után mentem. Ez így ment pár napig, kb 3-3:15 között engedték ki, aztán most már uzsi után hozom el, fél négyre megyek.
5/5 anonim válasza:
Én első nap el akartam hozni ebéd után, de mondta az óvónő, hogy olyan jól érzi magát, próbáljuk meg, hogy ott alszik-e. És ott is maradt, háromra mentem érte, még feküdt. Aztán elhoztuk az uzsonnáját, és akkora balhét csapott, hogy ő a többi gyerekkel együtt akart enni. Másnap már rendesen négy után mentem, de nálunk azóta is az a probléma, hogy anya még nem játszottunk eleget :-))) Szóval mi a másik véglet vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!