Te lennél a gyermeked óvónője?
Figyelt kérdés
Mármint, hogy beíratnád-e abba a csoportba a kiscsoportosodat, ahol te óvónő vagy.2014. szept. 18. 14:14
3/22 anonim válasza:
dehoooogy.másik oviba is irattam.
4/22 A kérdező kommentje:
és miért?
ja, és nyomatékosan megkérek szépen mindenkit, hogy nem pontozza le a másikat. köszönöm! :)
2014. szept. 18. 14:18
5/22 anonim válasza:
Nem.
Mert: -nem tudnék objektív maradni bizonyos szituációkban.
-nem hiszem, hogy segítené a szocializációját,ha
én is ott lennék.
A nagynéném tanította a saját gyerekeit, akik sokkal szemtelenebbek voltak vele az órán, és volt, hogy nyakon is csapta valamelyiket. Egyszerűen más volt a viszonyuk.
6/22 anonim válasza:
nem, mert nem én leszek a tanárnénije sem.
szerintem az ovónők máshogyan fejlesztenek, mint a szülők és a gyerek máshogyan is kezeli a helyzeteket, főleg a zűrösebbeket.
7/22 anonim válasza:
Nem. Más a szülő feladata és más egy pedagógusé. Ezt a kettőt keverni szerintem nem egészséges, nem jó a gyereknek.
8/22 anonim válasza:
nem szabad összekeverni az Anyu az maradjon Anyu .
9/22 anonim válasza:
Kislányom csoportjába jár az óvónénije gyereke is, én nagyon furcsállom, hogy ezt megengedik, szerintem nem jó sem a gyermeknek, sem az anyukának, nem beszélve a többi gyermekről...
10/22 A kérdező kommentje:
és te mit gondolnál egy olyan óvónőről, akinek a gyermeke a saját csoportjába jár?
2014. szept. 18. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!