Van egy 5 éves óvodás kis fiam, de nincsenek barátai . Hogy segítsek neki, hogy nyitottabb legyen, és merjen beszélgetni és barátkozni?
az első válaszoló jót írtam, csak nem értem a válaszodat rá. csak játszótérre vitted ahol ismerős gyerekek vannak? vagy ismerős gyerekek sincsenek?
szóval nem a játszótér a megoldás, hanem haza, a lakásotokba kell áthívni valakit. az óvónővel beszélj, ki az a gyerek aki szintén félénk, nem igen van barátja, stb. ha ez megvan, akkor át kell hívni, ugyanis a saját környezetében, kettesben, sokkal talpraesettebb, bátrabb.
így könnyen meg tud nyílni a másik gyerek előtt és az óvodában sem idegenek lesznek ezután, hanem lesz kihez menni
kicsit mas, csak eszembejutott... gyerekken en sem voltam olyan nagy baratkozos, felnottkent, illetve mar az altalanosban, de inkabb kozepiskolatol rengeteg baratom vol/van , imadom oket, igazi tarsasagi emberkenek vallom magam :)
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!