Van itt olyan, aki már rendelt az okosovisok.hu oldalról "óvodás tudáspróbát"? Megéri az árát?
Figyelt kérdés
És esetleg "HELLO OVI" csomagot?2014. máj. 19. 17:49
1/2 anonim válasza:
Én megrendeltem 950 Ft-ért az ovis tudáspróbát 3-4 évesek számára. Ma jött meg a link, amivel be tudok lépni és letölteni, így egyenlőre nem tudom, tetszeni fog-e a fiamnak és hogy pontosan milyen feladatok vannak benne, de első ránézésre jónak tűnik. Meg az jó, hogy később újra ki tudom nyomtatni.
2/2 anonim válasza:
Én is rendeltem, szerintem nem éri meg. Bár tényleg meg van szépen csinálva, színes, de ugyanolyan mint bármelyik foglalkoztató. Lehet bennem van a hiba, hogy többet vártam tőle. Azt hiszem 200 fejlesztó feladatról ír, de azok olyanok amelyek mozgásosak és eddig is csináltam velük. POnt azért lett szerintem belőve ez a 951 ft, mert nem túl sok, ttui elég sokan megveszik és mive nem nagy össezgről van szó senki nem fog reklamálni, hogy nem ezt várták, de ez csak az én véleményem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!