Vinnétek úgy oviba, ha folyik az orra, de szívesen menne?
Figyelt kérdés
Épp többen is náthásak a csoportban, úgyhogy a körbefertőzés szempontjából teljesen mindegy lenne.2014. szept. 3. 06:39
1/9 anonim válasza:
A mi orvosunk mindig azt mondta (meg más orvostól is hallottam), hogy ha nem köhög, és nem sárgás vagy zöldes az orrváladék, akkor mehet.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez megnyugtató :).
2014. szept. 3. 06:53
3/9 anonim válasza:
Nekünk az oviban azt mondta az óvónő addig míg nem lázas addig nyugodtan mehet.Mondjuk ezt én nem tartom jónak mert aki egészséges azt meg fertőzik.Ilyenkor elő kerül a C vitamin.
4/9 anonim válasza:
Az én fiam, ha náthás, akkor köhög. Normál vízszerű orrfolyásról van szó. Nem viszem ilyenkor oviba, hiába menne.
5/9 anonim válasza:
Persze, hogy menne, ott nem unatkozik, de a felnőtteknél is jobb ilyenkor otthon maradni, nemcsak mások, de saját érdekükben is.
6/9 anonim válasza:
Nálunk sokszor előfordul (mint most is), hogy csak fél napig náthás, de utána egy hétig köhög, főleg reggel, felkeléskor. Én ilyenkor viszem, doki se talált semmit nála.
Ha vizes orrfolyása van, olyankor eleve levert meg rosszkedvű, nem viszem, mert abból bármi lehet még, meg természetesen színes orrváladék esetén se.
7/9 anonim válasza:
Nem vinném,mert hiába mondja 1-2 doki,ez is fertőz.
Ha köhög,ha folyik az orra,akkor nem egészséges,és valami lappang a szervezetében,akkor is ha nem lázas.Az enyém meg az ilyenek miatt volt sokat beteg,hogy mások behozták a gethes gyereküket...:(
8/9 anonim válasza:
Én nem viszem olyankor,ha meg a több beteg gyerek is van akkor meg pláne nem,mert valószínűleg pár napon belül mégbetegebb lesz és vihetem orvoshoz!
9/9 anonim válasza:
Ha könnyen megoldható, akkor nem vinném. (pl.ha otthon vagy, vagy van nagyi, aki vigyázna rá), ha dolgozol és táppénz kéne,akkor vinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!