Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Körzetis oviba adtak a gyereked?

Körzetis oviba adtak a gyereked?

Figyelt kérdés
Vagy máshova? Milyen messze van tőletek?
2014. szept. 1. 14:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Nálunk 3-at lehetett megjelölni. Első helyre írtam a munkahelyhez közelit, második helyre egy választott ovit, ami szintén útba esik reggel és este, harmadik helyre pedig a lakóhelyhez tartozót írtam be. Végül az első helyre vették fel, a munkahelyhez közelinek megnevezett oviba. Pedig nem volt protekciónk.
2014. szept. 1. 14:43
 2/8 aHermann ***** válasza:

Szia!

Mi a lakóhelyünkhöz közeli ovit választottunk. Nem a körzetibe jár, de így is relatíve közel van. 20 perc séta, kocsival max 5 perc.

Ahova jár az korcsoportos, míg a körzeti vegyes lett volna.

2014. szept. 1. 14:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Nálunk a lakcím szerinti oviba volt a beiratkozás, amihez még +2 tagóvoda jár.

A körzeti ovi a lakótelep másik végében van (20 perc séta), ahová beírattam a lányom, az pedig a ház előtti zebra másik oldalán.

Ide általában önkormányzati dolgozók gyerekei járnak, stb.. nekem meg sok az ismerősöm az önkormányzatnál, így berakattam a lányomat.

2014. szept. 1. 14:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekünk 3 van a körzetben. Választhattam. A suli mellett van, kb 10 percre.
2014. szept. 1. 15:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Körzetibe írattam,kocsival 5 perc.
2014. szept. 1. 15:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Lakcím szerinti körzetben 1 ovi van, 25 perc sétára. Közelebb lenne egy másik ovi, de nem oda tartozunk, így esélytelen, hogy felvegyék. Most, közel 5 évesen végre felvették a körzetes oviba, de látva a körülményeket és az óvónőket, inkább maradt a magánoviban, ahova eddig is járt.
2014. szept. 1. 15:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Körzetesbe vették fel, de 2 másik oviba adtuk be a jelentkezést, de csak ide vették fel. Nagyon nem örültem neki akkor. De most már középsős, és nagyon örülök, hogy így sikerült. Szuperek az óvónők, a dadus is, rengeteget fejlődött. Bár ez a körzetes, de kb. 10 percre van kocsival (ha szerencsém van, ha nincs, akkor negyed óra-20 perc). A másik két ovi a munkahelyünk felé lett volna, ez ellenkező irányban van, kifelé.
2014. szept. 1. 17:45
 8/8 anonim ***** válasza:
körzetes óvi ,de megkellet jelölni egy másikat is beíratkozásnál ,körzetes óvi 15 percre van tölünk gyalog másik szintén annyi lett volna ,szerencsére körzetesbe veték föl ,korcsoportos ovi.
2014. szept. 2. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!