Óvodás gyermeked jár valamilyen szakkörre vagy foglalkozásra ovi után?
Hogy jött az ötlet, hogy pont azt válasszátok? Hogyan találtatok rá? Az óvodátok szervezi?
Illetve ha nem jár, miért nem?
5 éves a fiam, 3. éve lesz ovis az idén (még lesz 1 éve).
Idén már fog járni hittanra (kedden délelőtt oviidőben van),
furulyára (kedden fél 4-fél 5ig), tornára (szerdán fél 4-fél 5ig). Néptánc is van, de arra nem szeretne járni, meg még a helyi focicsapat ovisfocicsapatába fog járni, azt még pontosan nem tudjuk, hogy mikor van.
Semmire, mert nálunk nincs ilyenre lehetőség, örülünk, hogy még van óvoda, olyan kevés a gyerek...
Az óvónők viszont nagyon jók, mindent megtesznek. (kirándulás, sok séta, torna, zene, ének, kreatívkodás)
kiscsoportban nem járt semmire. középsőben néptáncolt, következő évben drámaped-re járt, mindkettő heti 1x, délelőtti oviidőben van (fizetősek), kistesó miatt a délutáni órákat nem tudtam volna kilogisztikázni.
Idén még nem tudom konkrétan mire, de szeretném, ha valami mozgásos-zenés dologra ( rsg vagy művészi torna vagy valami hasonló) heti 1 max 2x járna, nagyon jó mozgású és sokkal jobban terhelhetőbb + rettentően szeretne is. Na meg mostmár meg is tudnám oldani.
A fiam még kiscsoportos, 5 éves kortól van ovifoci, majd meglátjuk megy-e, illetve amit én szeretnék neki az a karate, szintén nagycsoportos kortól. Több szempontból is nagyon jó lenne neki, mindenképpen teszünk majd egy próbát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!