Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvodás gyermeked jár valamilye...

Óvodás gyermeked jár valamilyen szakkörre vagy foglalkozásra ovi után?

Figyelt kérdés

Hogy jött az ötlet, hogy pont azt válasszátok? Hogyan találtatok rá? Az óvodátok szervezi?

Illetve ha nem jár, miért nem?

2014. aug. 29. 10:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
25%

5 éves a fiam, 3. éve lesz ovis az idén (még lesz 1 éve).

Idén már fog járni hittanra (kedden délelőtt oviidőben van),

furulyára (kedden fél 4-fél 5ig), tornára (szerdán fél 4-fél 5ig). Néptánc is van, de arra nem szeretne járni, meg még a helyi focicsapat ovisfocicsapatába fog járni, azt még pontosan nem tudjuk, hogy mikor van.

2014. aug. 30. 17:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Semmire, mert nálunk nincs ilyenre lehetőség, örülünk, hogy még van óvoda, olyan kevés a gyerek...

Az óvónők viszont nagyon jók, mindent megtesznek. (kirándulás, sok séta, torna, zene, ének, kreatívkodás)

2014. aug. 30. 21:29
 13/13 anonim ***** válasza:

kiscsoportban nem járt semmire. középsőben néptáncolt, következő évben drámaped-re járt, mindkettő heti 1x, délelőtti oviidőben van (fizetősek), kistesó miatt a délutáni órákat nem tudtam volna kilogisztikázni.

Idén még nem tudom konkrétan mire, de szeretném, ha valami mozgásos-zenés dologra ( rsg vagy művészi torna vagy valami hasonló) heti 1 max 2x járna, nagyon jó mozgású és sokkal jobban terhelhetőbb + rettentően szeretne is. Na meg mostmár meg is tudnám oldani.

A fiam még kiscsoportos, 5 éves kortól van ovifoci, majd meglátjuk megy-e, illetve amit én szeretnék neki az a karate, szintén nagycsoportos kortól. Több szempontból is nagyon jó lenne neki, mindenképpen teszünk majd egy próbát.

2014. aug. 31. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!