Anyukák, ti lányotokra az oviban bentre csakis legginset és harisnyát+szoknyát adtok, vagy melegítőt, mackónadrágot is?
ismerős ez a szoknya dolog, az én lányomról is lecsúszik, mert vékony. Sőt, egy-két leggins sem marad a derekán.
köszönöm a válaszokat
Na igen, az én lányom is vékony, a melegítőkbe is plusz gumit kellett húznom. Leggingsből, ami jó a derekára, az térdig ér...
Sima alj esélytelen, ha csak nem behúzós gumis a dereka. Kantárosokban gondolkozom még, olyan kis kertész ruhákban, az van több is, vagy harisnyával, vagy leggings-szel, ha találok rá valót. Meg azon is csodálkozom, hogy még a tescoban is 2000-2800 ft 2 db leggings. Mi a franc kerül azon a kis vékony vacak anyagon ennyibe???
Amúgy próbáltam rá nyáron szoknyát adni, de nem nagyon volt hajlandó felvenni, rövidnaci+póló kellett neki. Nem is biztos, hogy fel fog venni ilyesmit, itthon is melegítőben van télen. Na majd kiderül :D
Nem tudom, hányas vagyok, nekem van az ovis fiam, meg a majdnem ovis lányom :D
Teljesen egyetértek az utolsó kommentelővel!
Kényelem a legelső szempont, hadd játsszon a gyerek, ne a szép kis ruháját nézegesse, hogy jajistenem, össze ne kenjem, mert anyu mérges lesz.
A legtöbb kislány is a földön szeret ilyen kicsi korban még játszani, ajánlom egy felnőttnek, vegyen fel egy leggingset és térdeljen, meg guggoljon egy órácskát benne, úgy, mint a kicsik... veszi is le 10 perc után, hogy vazze, ez kényelmetlen... de a gyerek szép legyen benne... :O :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!