Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Minden oviban meg van határozv...

Minden oviban meg van határozva az ágynemű pontos mérete?

Figyelt kérdés
Most hallottam, hogy pontosan megadják némelyik oviban. De nálunk csak augusztus végén lesz szülői értekezlet, és én már vettem ágyneműt is meg huzatot is, ovis méretűt. Gondolom ebben azért akkora különbségek nincsenek. Múlt héten voltam az oviban, hogy a listát amire szükség van megkaphatnám-e, de csak ügyelet van, és nem tudták ideadni, majd a szülőin.

2014. júl. 3. 12:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk megmondták, hogy 90x140-es kell.
2014. júl. 3. 12:44
 2/6 anonim ***** válasza:
nálunk azért adták meg mert a takarót ők adják, tehát arra kellett huzatot venni. végül úgy döntöttünk, hogy mindenkinek legyen ugyanolyan, így összedobtuk a pénzt és az szmk-s anyuka megvette. szerintem nem szerencsés előre vásárolni mert nem tudhatod mit adnak ők
2014. júl. 3. 16:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Kisfiam ovijában mindenki olyat visz amilyet akar, mert minden sajátjuk a gyerekeknek.
2014. júl. 3. 17:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem majdnem minden oviban egyforma ágyak vannak. Nálunk van egy bolt, ahol kimondottan ovis méretű lepedőt és párnát varrnak, én ott vettem. Ágyneműt, huzatot nem, csak lepedőt, párnát és plédet.
2014. júl. 3. 21:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy ágyneműt és huzatot nekünk kell vinni, csak ebben nem vagyok biztos. Mindegy is most már, de kb. akkora mint az első válaszoló írt.
2014. júl. 4. 08:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk nem is kell ágyneműhuzatot vinni, van az ovinak sajátja.
2014. júl. 17. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!