Óvónéniknek év végére ajándék? Részletek.
Most volt kiscsoportos a kisfiam, és az egyik anyuka a játszótéren kérdezte, hogy mit veszünk az óvónőknek év végi ajándéknak.... NÉztem rá kerek szemekkel, mert eszembe se jutott ez.
Nálunk nincs SZMK, tehát nincs is közös ajándékozás. Névnapra, nőnapra vittem egy-egy cserepes virágot.
Nagyon hálásak vagyunk az óvónőknek, dajkáknak, mert nehéz eset a kisfiam, és egy oviváltás után fogadtak be minket. Szóval már csak személyes hálából is megérdemelnének valami apróságot.
Vagy nem???? Tanácstalan vagyok.
Ha vinnénk is valamit, mindenképpen saját kezűleg készíteném (a gyerek még nemigen tud rajzolni szépen, viszont a sütés-főzést imádja).
Gasztro ajándékra gondoltam, pl. (ami ebben a melegben nem romlik meg) ízléses, kreatív csomagolásban édes-sós aprósütemények.
Szerintetek?
Nem gáz, ha nem viszel. Amúgy én sosem értettem, akik óvónőnek pl rajzot adnak. Most komolyan, szerintetek emlékszik mind a 30 gyerekre/év, és hogy melyiket ki rajzolta, tudja 2 év után is a nevet az arccal párosítani? Nem azt mondom, hogy kidobnám az ilyet, de biztos nem nézegetném.
Ami nekem eszembe jutott: valami szép, jó illatú kézműves szappan. Kolleganőm készít ilyeneket, természetes alapanyagból van, mutatós, olcsó (500ft/db). szappangi-ra keress rá facen, ha érdekel. Na, egy ilyen, tüllbe csomagolva, biztosan tetszene :)
A szappan nekem is eszembe jutott.....
De tényleg: két tábor van, az egyik szerint bonbon, és gyerekrajz, a másik szerint egyedi, esetleg saját kezűleg készített....
Én utóbbiak táborát gyarapítom.
Így inkább nem viszek semmit. :(
"Nem gáz, ha nem viszel. Amúgy én sosem értettem, akik óvónőnek pl rajzot adnak. Most komolyan, szerintetek emlékszik mind a 30 gyerekre/év, és hogy melyiket ki rajzolta, tudja 2 év után is a nevet az arccal párosítani? Nem azt mondom, hogy kidobnám az ilyet, de biztos nem nézegetném. "
Nos, megint felhozod a hugomat példának: Ő laminaltatja a képeket es albumot fűzet belőlük. Van mar egy pár. Amúgy rengetegen ugy csinaljak, hogy a rajzra ra írjak a gyerek nevet, sokan még fényképet is ragasztanak ra.
Éppenséggel megkerdezhetned az ovonot is, hogy örülne e házi gasztroajandeknak.
"Sietek, Katika, mert ma délután levendulás kekszet sütök/lekvárt főzök/akármit készítek. Katika szereti a házi kekszet/lekvárt/ akármit? "
Én óvónéni vagyok, és kaptam egyszer ajándékba egy kis házi gasztro csomagot egy nagyon ügyes kis családtól :)
Volt benne (kis bébiételes üvegben) bodzazselé, málnalekvár, és egy kis zacskó levendulás keksz :)
Nagyon finom volt minden.
Aztán egyik évben az egyik ballagó kisfiútól kaptam egy fényképet borítékban képeslappal, ami egy üveg saját főzésű baracklekvárra volt rákötve:)
Ezt is nagyon szerettem :)
Bár rólam biztosan tudják a szülők, hogy szeretem az ilyesmit, mert a gyerekekkel is készítünk befőttet, sütünk, meg minden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!