Németországban van családi napközi?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy az óvodai elhelyezés nehézkes, és sokan az otthonukban vállalnak gyerekfelügyeletet. De az én olvasatomban ez szülők közti megegyezésen alapul, tehát nem egy olyan kialakult forma, mint nálunk a CSANA. Tud erről valaki pontosabb infót?2014. jún. 3. 05:52
1/2 anonim válasza:
Nekem kint él egy barátnőm, ő vállal ilyen gyermekfelügyeletet, itthon családi napközit üzemeltetett. A férje orvos, így a kórház dolgozóinak a gyerekei közül vannak náluk reggeltől délig-háromig, ki hogyan.
Van egy havi díj, ugyanúgy, mint a csanákban itthon, de igazából elég kötetlen minden egyébben. Ő 4 gyerekre felügyel egyszerre, plusz van egy másik lány, aki főz rájuk. Többet nem tudok.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2014. jún. 3. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!