Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Igy sok gond lesz vele?

Igy sok gond lesz vele?

Figyelt kérdés
Felvették a lányomat az óvodában, viszont még nem beszél úgy mint egy felnőtt, tisztán és folyékony mondatokban, meg nem mindig érthetően mond ki néhány nehezebb szót.
2014. máj. 27. 12:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Semmi baj nem lesz, meg fogják érteni amit akar és hamarabb meg is fog tanulni beszélni. Nem kell emiatt aggódnod.
2014. máj. 27. 12:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Mert én értem minden szavát, de pl mama de néha apa is engem kérdez meg hogy mit is mondott most, és tartok attol hogy ha valamit akar nem fogják érteni :/ ha pl szomjas, annyi mond, hogy inni,ha pisilnie kell, csak pisi ....
2014. máj. 27. 13:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Tudom ebből meg lehet érteni a gyereket, de ezek azok a szavak miket tisztán ki mond. Más is ennyire félt, vagy izgult és vitte túlzásba, vagy csak én vagyok ilyen ? :(
2014. máj. 27. 13:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem is kell neki 3 évesen úgy beszélnie, mint egy felnőttnek. Alap esetben a logopédusok is 5 éves korban nézik meg a gyerekeket és kezelik ki a beszédhibákat, kivéve az extrém eseteket.
2014. máj. 27. 13:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Óvodáig még van 3 hónap, nagyon sokat fejlődhet még a nyáron. Hidd az én lányommal jár olyan gyerek, akinek egy szavát nem értem, pedig már betöltötte a 4 évet.
2014. máj. 27. 13:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem lesz baj. Kislányom úgy kezdte tavaly szeptemberben az ovit, hogy csak szavakat mondott, azt sem túl sokat. Novemberben felmérte a logopédus, 2 hetente foglalkozik vele és rengeteget fejlődött. Mondatokban beszél, énekel, mondókázik, bár még azért van mit behoznia :-).

0

2014. máj. 27. 14:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Fiam 3 lesz szeptemberben és megy is oviba. 1 hónapja rákapott a beszédre és most nekem is újra kell tanulnom a beszédét. Eddig olyan jól mutogatott,hogy ak Activity társast is játszhattam volna vele.

Viszont ez alatt az egy hónap alatt nagyon sokat fejlődött és már mond mondatokat is,bár még van amit nem értünk,de még messze van szeptember. Én a szobatisztaság végett aggódom egy picit,bár remélem a nyáron ez is megoldódik legalább nappalra.

2014. máj. 27. 14:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi hogy irtatok. A szobatisztasággal hálisten nincsen gond. 2 éves szülinapján lett szobatiszta se éjjel se nappal nincs már pelus.
2014. máj. 27. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!