Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvodai ballagásra ki mit vesz...

Óvodai ballagásra ki mit vesz az óvónőknek?

Figyelt kérdés
Virág,bonbon,más nem igen jut eszembe.
2014. máj. 22. 13:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a Tesco-ban vettem egy, már előre összeállított kosarat, amiben volt bonbon, csoki, kávé, tea, stb. Ezt az egyik óvónéni kapta, a másik egy ajándékutalványt.
2014. máj. 22. 13:13
 2/6 anonim ***** válasza:
54%

Nálunk összenépi ajándék van,fejenként 2ezret szedtek össze,és egy tabletet kap,meg a gyerekekről egy csopotképet.

(pár anyukával nagyon jóban van az ovónéni,és nemrég ment tönkre a tabletje,így ésszerűbb volt hasznosat venni,mint 20 csokor virágot/bonbont)

2014. máj. 22. 13:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk közösen vett a csoport, ezres fejenként, egy csodaszép mázas cseréptálat kapnak, és egy bőrkötéses gyűjteményt a gyerekek nekik készített rajzaiból.
2014. máj. 22. 13:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Tea, kávé, utalvány, szép toll, kreatív munkához eszköz, alapanyag (pl. mintalyukasztó, cikk-cakk olló, csili-vili papír), egyedi, szépen csomagolt szappan (mint pl. a Mannaszappan).

Nálunk még nem ballag egyik sem, majd pedagógusnapra fogok vinni ajándékot, valamit ezek közül.

2014. máj. 22. 13:25
 5/6 anonim ***** válasza:
A fiam lerajzolta az óvó néniket külön-külön és ezt a rajzot a DM honlapján egy bögrére tetettem rá. Nagyon nagyon örültek neki.
2014. máj. 22. 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:
5-ös, ez nagyon aranyos lehet! Lopom az ötletet:)
2014. máj. 22. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!