Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hogy mentsem meg a lányaimat...

Hogy mentsem meg a lányaimat a züllött szomszédság befolyásától?

Figyelt kérdés

Kislányomat annak idején a körzet szerint illetékes óvodába írattuk. Sajnos azonban, mint közben kiderült, az utcában és a környéken igen sok, kisgyerekes család kifejezetten züllött, primitív és kulturálatlan. A gyerekeik agresszívak, láthatóan hiányosan neveltek, és szégyentelenül alpáriak.

Kötelesek vagyunk a törvény szerint eltűrni, hogy óvodás korú gyerekeinket megrontsák? Hogy tönkretegyék a lelkivilágát?? Hogy erkölcstelenségre tanítsák valami elvadult gyerektársak? Megerőszakolósdit játsszanak vele a fiúk, akiknek a szülei aztán csak a képünkbe röhögjenek?

2014. máj. 9. 12:30
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
45%

Tudod mit, ez már több, mint nevetséges. A többi olvasó legalább látja, milyen ember is vagy te valójában.

Egyébként melyik két neves ügyvéd ad éjjel személyes konzultáció keretében szaktanácsot neked? Gondolom ingyen...

De hogy megnyugodj, valójában IGAZAD VAN biztosan összekeverték valakivel, amiket írtam másra vonatkozik. Tévedtem, ismerek egy Zoltán keresztnevű, nagycsaládos, igénytelen férfit, aki rájöttem, hogy te nem lehetsz. Fogadd bocsánatkérésemet ;)

Az viszont neked komolyabb bonyodalmat okozhat, hogy nyilvánosan elismerted itt és a face-n is, hogy szülőként büntetőjogi felelősségre tudatában nyiltkoztál életvitelszerű lakóhelyedről.

Vigyázz, nehogy valaki erre az elismert bűncselekményre hívja fel a hatóság figyelmét.

Igazad van, nem te vagy, akit én ismerek- az a vallásos, bár rossz nevelésű, szociálisan lecsúszott ember nem követett el ilyen jellegű visszaélést.

Feltétlen respect neked a nagyszerű, értékekben gazdag életedért, remélem, hamarosan valóban találkozunk!

2014. máj. 10. 18:03
 52/56 anonim ***** válasza:
49%
..azért ti ketten nem semmik vagytok komolyan...
2014. máj. 11. 00:06
 53/56 anonim ***** válasza:
Bocsi, én gyerekpárti vagyok, de te munkanélküli közfoglalkoztatott vagy, a feleséged meg otthon a gyerekekkel, és erre vállaltatok 3 gyereket???!!! Bocs de ez olyan mértékű felelőtlenség volt, hogy rajtad nem segít, bármit is irkálunk ide... Kábé akkor segélyen éltek?
2014. máj. 12. 11:27
 54/56 Alif-a ***** válasza:
81%

Igen előző, kb. ennyi.

...csak már közfoglalkoztatott SEM.

Tényleg durva.

2014. máj. 12. 15:18
 55/56 anonim ***** válasza:

Kedves 84%/os!

Ha beperelne a kedves kérdező, nyugodtan írj privátot. Bár nem valószínű, hogy a tárgy megjelölése után tovább terjesztenék az ügyet... Ingyen vállallak vele szemben és ezt tök komolyan írom. Jelen sem kell lenned, könnyű dolgunk lesz. Lementettem azért ezt a beszélgetést. Üdv.

2014. máj. 12. 16:37
 56/56 anonim ***** válasza:
78%

Kedves Előző Válaszoló,

Köszönöm szépen, őszintén remélem, hogy nem lesz rá szükség és feljelentgetés helyett tényleg sikerül a válaszolónak inkább a munkakeresésre és az apaságra koncentrálnia végre.

Őszintén sajnálom a családot, a gyerekeket, ahol egy állítólagos erkölcsös, vallásos, mintaszerű apának a netes hírneve előbbre való, mint a helyzetének javítása.

Reméljük, azért nem jelentkezik, mert megnyugodott és fel tudta végül mérni, hogy ezt az egész "3 vagy x éve egyszer majdnem megerőszakolós" témát is és az itteni kommentelést is túlreagálta picit.

2014. máj. 13. 20:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!