Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hogy mentsem meg a lányaimat...

Hogy mentsem meg a lányaimat a züllött szomszédság befolyásától?

Figyelt kérdés

Kislányomat annak idején a körzet szerint illetékes óvodába írattuk. Sajnos azonban, mint közben kiderült, az utcában és a környéken igen sok, kisgyerekes család kifejezetten züllött, primitív és kulturálatlan. A gyerekeik agresszívak, láthatóan hiányosan neveltek, és szégyentelenül alpáriak.

Kötelesek vagyunk a törvény szerint eltűrni, hogy óvodás korú gyerekeinket megrontsák? Hogy tönkretegyék a lelkivilágát?? Hogy erkölcstelenségre tanítsák valami elvadult gyerektársak? Megerőszakolósdit játsszanak vele a fiúk, akiknek a szülei aztán csak a képünkbe röhögjenek?

2014. máj. 9. 12:30
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
11%
ha ennyire a gettóban laktok, akkor talán elég lett volna 1 gyerek és futotta volna rendes környékre.
2014. máj. 9. 14:36
 22/56 A kérdező kommentje:

<< Nyilván ekkora gyerekek mellett már dolgoztok, meg kell próbálni rinyálni egy kicsit a munkahely szerinti körzetben. >>

Nyilván a közfoglalkoztatási program lezárult a választások után, már nem kellenek a szavazatokért a közfogival elégedett tömegek. Úgyhogy "nyilván" nincs munkahelyem. De a közfogis "munkahelyem" még akkor is a város másik végében volt, ahonnan az esti műszakból az utolsó busszal éjfél körül jártam haza. Azért kösz....

<< Nekem mondjuk eredménytelenül zárult az ezirányú próbálkozásom, >>

Hát ez van......

2014. máj. 9. 14:37
 23/56 anonim ***** válasza:
15%

Keves kerdezo!

Tudomásom szerint nem kotelzo tobb gyereket vállalni - sot, egyaltalan nem kotelezo gyereket vállalni. Ha ti 3 mellett döntöttetek, akkor remélhetőleg anyagilag is ugy álltok. Ez esetben nem pottyantós wc el rendelkező viskoba kell koltozni. Nehogymar mindenki mas hibás legyen, csak te legyél a tökéletes!

Mellesleg mennyire felel meg a hitednek a hazugság es mások leszolasa?

2014. máj. 9. 14:37
 24/56 anonim ***** válasza:
A facebook profilod szerint van munkahelyed.....
2014. máj. 9. 14:40
 25/56 anonim ***** válasza:
40%
éltél/tanultál külföldön, ezer helyen dolgoztál, most is dolgozol, szerintem futja magánóvodára, de csak azért sem akarjátok oda íratni. talán a gazdagok is megrontanák?
2014. máj. 9. 14:46
 26/56 A kérdező kommentje:
Az MTVA-ba (gondolom, erre utaltok) közfogis programban jutottam. Szakmailag szerencsém volt, mert azt csinálhattam, amihez értek, de ez attól még közfogi volt: kevesebbért mint minimálbér, és április 30.-án lezárult.
2014. máj. 9. 14:52
 27/56 A kérdező kommentje:
21, 23: Ja tényleg, igaz. El is köttethettem volna magamat, vagy szerzetesnek kellett volna állnom, hogy mindenki elvárásának megfeleljek. Köszi szépen...
2014. máj. 9. 14:53
 28/56 anonim ***** válasza:
0%
Baxus, nehogymar en legyek a hibás azert, mert harom gyereket vállaltal a semmire ezek szerint!
2014. máj. 9. 14:55
 29/56 A kérdező kommentje:
28.: Dehogy, sőt, mint mondom, csakis az én anyámat amiért volt hitem egy szebb jövőben meg a lehetőségekben, hogy egy diplomával meg egy felsőfokú angollal tervezhetek hosszabb távra is ebben az országban. Na most már leszállhatunk rólam, vagy még mindig úgy gondolod, hogy azzal segítesz, ha belém is rúgsz még egyet-kettőt? Vagy kell az egódnak, hogy valaki egy alja mocsok lehessen a szemedben, és legyen kinek beszólogatni? Mert ez esetben meg javaslok egy külön kérdés-szálat, mondjuk azzal a kérdéssel, hogy "Megérdemli-e zolly the jolly, hogy egyáltalán embernek számítson ezen a földön?" Csak ezt a kérdést ne offojluk már szét azzal, hogy én mekkora felelőtlen senkiházi vagyok, könyörgöm.
2014. máj. 9. 15:07
 30/56 anonim ***** válasza:
26%

azért jogos kérdés, hogy minek kellett 3 gyerek, ha ennyire nincs fix munkád?

vagy "ammenyit isten ad" elv alapján éltek?

2014. máj. 9. 15:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!