Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mit tennétek ilyen helyzetben?...

Mit tennétek ilyen helyzetben? Ott aludjon az oviban?

Figyelt kérdés

A körzeti oviba.. Hát, nem szeretném beíratni a gyereket. Főleg a foglalkozások. Másikban lenne olyan, ami érdekelné ( zene, tánc, nyelv).

Mindegy, megy a körzetibe. Na szóval a lényeg az , hogy ez itt van gyalog 10 percre. Elviszem, azzal nincs gond. A hazahozatal viszont már érdekesebb. Nekem heti 2 nap délután 2-től suli van estig. Ha apárom dolgozik, nem tud érte menni. Egy ember tudná elhozni, édesanyám. De ő is beteg, és a város közepén lakik ( busszal is 20 perc). Na, most ő nem tud jegyet/ bérletet venni, hogy cipelje a lányomat ( mi sem), gyalogolni meg nem tud. Én arra gondoltam, hogy délben elhozom a gyereket, majd 1-másfél órát itthon játszunk, beszélgetünk, utána viszem a szüleimhez, és megyek a suliba. Párom viszont azt mondja, aludjon ott a gyerek az oviba. Viszont akkor ki megy majd érte??? én este 8-9- ig nem tudok eljönni. Párom 11 után végez. Mit tennétek?

2014. máj. 7. 23:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
19: nem, te nem, azért vagy a hibás! :D Ezzel a vitát le is zártam, mielőtt leállnál lázongva trollkodni! :D
2014. máj. 8. 14:57
 22/26 A kérdező kommentje:

18-as válaszoló. A lányom sajnos olyan, hogy két perc nincs mellette. Még azért is sír, ha wc-re elrohanok. Próbáltam mellette tanulni, de nem lehet. Elviszi a cuccot, megpróbálja összerajzolni, kiabál, piszkál, kérdez, stb :D :( Még tv-t sem tud nézni egyedül ( ez halál komoly! )

Amúgy az anatómia annyira érdekel! :) Töri, magyar, ezekkel nincs gond 4-5- ös vagyok belőlük. Matek is elmegy, a fizika, kémia német, földrajz is elmegy, valszeg mindenből meglesz a kettes, a biológia viszont.. Fúj ,sosem gondoltam, hogy így meg fogom utálni... :(

2014. máj. 8. 23:11
 23/26 A kérdező kommentje:

19-es! Halvány lila gőzöd nincs az életemről, gyerekkoromról, így jobb lenne, ha nem dumálnál. Nem 15-16 évesen szültem, hanem 22!!! Tudod, nem mindenkinek vannak olyan szülei, akik mindig támogatják, beszélgetnek vele, stb... Nekem kb 3 éves korom óta mondták, hogy cukrász leszek, én akartam ( 0 kézügyességgel), sosem volt megkérdőjelezve. Barátok nem voltak, sehova nem jártam... Képzeld, még azt sem tudtam, mi a különbség középiskola, szakiskola, gimi között.. ( sőt, azt sem tudtam, hogy van köztük különbség..) SEMMIT nem tudtam rengeteg (alap) dologról... Szüleim mondták, szóljak, ha gond van. Szóltam. Mit mondtak? Oldjam meg. Megoldottam, a ( talán) lehető legrosszabban. Egyetlen pozitívum, hogy a párom itt van! Mit láttam otthon? Anyám érettségivel mosodában volt, meg konyhán, apám gyárban ( neki csak szakmája van..)

Pár éve kezdtem rajta gondolkodni, de akkoriban csak 2 éves képzés volt ( nekem 3 éves kellett), így nem tudtam előbb nekiállni. Ennyi.

Elkezdtem egy szép hosszú sztorit leírni, de nagy részét kivágtam, nem akartam részletesen kiteregetni a régi, családi dolgokat..

2014. máj. 8. 23:20
 24/26 A kérdező kommentje:
12, 20-as válaszoló! Kitartás, menni fog! :) Nálunk nem alszik sajnos, este is bírja 11-ig :O Fogalmam sincs, hogyan... Nincs idő tanulni / mire kidől, én is dőlök :D Vagy annyi a stressz, hogy kimerülök. Már nem fog az agyam.. ( meg ez is olyan dolog, amit épp vizsgálnak, múltkor pl doga közben lett olyan rohamom, hogy az egész anyagrész kiesett. Utána is hiába próbáltam pótolni :O ) Egyszerűen nem tudok koncentrálni, összpontosítani. Olyant szoktam csinálni, hogy elviszem szüleimhez, mintha suliba mennék, de nem megyek be, hanem haza tanulni. Így viszont kiesik egy anyagrész. Mindegy, ha most sikerül, szerzek jegyzeteket, meg könyveket, nyáron elkezdem a felkészülést a következő tanévre! :) Ha nem sikerül, akkor meg könnyebb lesz újra járni :)
2014. máj. 8. 23:26
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Nehogy már a 19-es legyen a hibás a nehéz gyerekkorodért. megoldotta a problémáidat, h
2014. máj. 9. 08:30
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
hogy minden végzettség nélkül vállaltál gyereket? És ez egyre csak nehezebb lesz, a gyerekkel egyre többet kell foglalkozni ahogy telik az idő! Ha most nem tudod az idődet beosztani akkor mi lesz később?
2014. máj. 9. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!