Mit tennétek ilyen helyzetben? Ott aludjon az oviban?
A körzeti oviba.. Hát, nem szeretném beíratni a gyereket. Főleg a foglalkozások. Másikban lenne olyan, ami érdekelné ( zene, tánc, nyelv).
Mindegy, megy a körzetibe. Na szóval a lényeg az , hogy ez itt van gyalog 10 percre. Elviszem, azzal nincs gond. A hazahozatal viszont már érdekesebb. Nekem heti 2 nap délután 2-től suli van estig. Ha apárom dolgozik, nem tud érte menni. Egy ember tudná elhozni, édesanyám. De ő is beteg, és a város közepén lakik ( busszal is 20 perc). Na, most ő nem tud jegyet/ bérletet venni, hogy cipelje a lányomat ( mi sem), gyalogolni meg nem tud. Én arra gondoltam, hogy délben elhozom a gyereket, majd 1-másfél órát itthon játszunk, beszélgetünk, utána viszem a szüleimhez, és megyek a suliba. Párom viszont azt mondja, aludjon ott a gyerek az oviba. Viszont akkor ki megy majd érte??? én este 8-9- ig nem tudok eljönni. Párom 11 után végez. Mit tennétek?
18-as válaszoló. A lányom sajnos olyan, hogy két perc nincs mellette. Még azért is sír, ha wc-re elrohanok. Próbáltam mellette tanulni, de nem lehet. Elviszi a cuccot, megpróbálja összerajzolni, kiabál, piszkál, kérdez, stb :D :( Még tv-t sem tud nézni egyedül ( ez halál komoly! )
Amúgy az anatómia annyira érdekel! :) Töri, magyar, ezekkel nincs gond 4-5- ös vagyok belőlük. Matek is elmegy, a fizika, kémia német, földrajz is elmegy, valszeg mindenből meglesz a kettes, a biológia viszont.. Fúj ,sosem gondoltam, hogy így meg fogom utálni... :(
19-es! Halvány lila gőzöd nincs az életemről, gyerekkoromról, így jobb lenne, ha nem dumálnál. Nem 15-16 évesen szültem, hanem 22!!! Tudod, nem mindenkinek vannak olyan szülei, akik mindig támogatják, beszélgetnek vele, stb... Nekem kb 3 éves korom óta mondták, hogy cukrász leszek, én akartam ( 0 kézügyességgel), sosem volt megkérdőjelezve. Barátok nem voltak, sehova nem jártam... Képzeld, még azt sem tudtam, mi a különbség középiskola, szakiskola, gimi között.. ( sőt, azt sem tudtam, hogy van köztük különbség..) SEMMIT nem tudtam rengeteg (alap) dologról... Szüleim mondták, szóljak, ha gond van. Szóltam. Mit mondtak? Oldjam meg. Megoldottam, a ( talán) lehető legrosszabban. Egyetlen pozitívum, hogy a párom itt van! Mit láttam otthon? Anyám érettségivel mosodában volt, meg konyhán, apám gyárban ( neki csak szakmája van..)
Pár éve kezdtem rajta gondolkodni, de akkoriban csak 2 éves képzés volt ( nekem 3 éves kellett), így nem tudtam előbb nekiállni. Ennyi.
Elkezdtem egy szép hosszú sztorit leírni, de nagy részét kivágtam, nem akartam részletesen kiteregetni a régi, családi dolgokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!