Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Első ovis kirándulás?

Első ovis kirándulás?

Figyelt kérdés

sziasztok!a fiam 6 éves.az ovival mennének kirándúlni.engedném is meg nem is.budapestre mennének ami tőlünk kb 100km-re van!ti elengednétek?

szeret utazni nincs rosszúl a buszon

2014. máj. 7. 10:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az én fiam, még nem volt 6 éves mikor elballagott az oviból. Minden évben 2 kirándulás volt, ahova szülők is mehettek. De sulikezdés után 2 héttel már "egyedül" ment kirándulni. A kisebb fiam most kiscsoportos, 3 éves, és volt egyedül kirándulni Budapesten (60km). Nem volt gond, bár én is izgultam.
2014. máj. 7. 14:14
 12/14 A kérdező kommentje:
édességet milyet?sósat vagy édeset?nagyon szépen köszönöm az edigi válaszokat nagyon sokat segítettek!
2014. máj. 7. 19:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Az szerintem mindegy, a lényeg, hogy szeresse. Én arra szoktam figyelni, hogy ne legyen olyan, ami szétolvad, mindent összemaszatol, vagy nagyon morzsálódik. És azért ne legyen túl nagy csomag, hogy elfoglalja a kis hátizsák nagy részét. Perec, ropi, tuc keksz(kisebb fajta)... sok minden jó lehet. Menj el a kisfiaddal együtt megvenni, biztos szívesen kiválasztja. :)
2014. máj. 7. 20:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Bizonyára elengedném, bár nem tetszene a dolog. Nem is amiatt, hogy baj lehet, az még az ovi udvarán is bekövetkezhet sajnos. Soknak találom azt a 100 km oda, 100km-t vissza. Biztos lehetne találni hozzátok közelebbi kirándul helyet is. Ekkora gyerekeknek az ilyen hosszú utazás hosszú, unalmas, van aki meg tud ülni a fenekén, van aki nem (arról ugye ne is beszéljünk, hogy ha autóba ül a gyerek gyerekülésben van és be van csatolva - ha netán valaki nem így jár el, fejét is veszik itt a gyakori kérdéseken...).

Közös élményt lehet közelebb is szerezni. Nem értek egyet az óvónőkkel és ennek hangot is adtam volna, amikor először szóba került a kirándulás.

Egy szintén pedagógus anyuka.

2014. máj. 12. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!