Ovis kirándulás autóval? Mit szóltok hozzá?
Én értem hogy félsz felelősséget vállalni más gyerekéért. Pláne hogy az óvónő is mossa kezeit ha úgy adódik. Jó ezt valahol megértem, de valahol furcsa is.
Na mindegy.
Mond azt hogy nagyon ritkán vezetsz és nem mered bevállalni hogy három kisgyereket utaztass. Én őszintén elmondanám hogy miért nem merem vállalni. Aztán vagy elfogadják vagy megsértődnek. De ha te nem érzed magad biztosnak akkor ne vállald. Mert abban meg biztos vagyok, hogyha éppen történne valami (Isten ments!), de ha úgy alakulna akkor ezek a felháborodott szülők jelentenének fel téged elsőre olyanért is amit nem is csináltál esetleg.
Úgyhogy ne foglalkozz velük, mond el őszintén hogy te nem mered bevállalni. Nem azért mert nem akarsz felelősséget vállalni, hanem mert félsz és kész.
Más szülő nincs a csoportban aki tud vezetni és bátrabb? Nem hiszem hogy 15 gyerekből csak 5 családnak van kocsija.
Vagy ha mégis menjetek busszal, vagy éppen vonattal, azon jó kedvezmények vannak csoportoknak és szülőknek is egyaránt. A gyerekeknek nagy élmény a vonatozás, pláne ovisoknak. 30 km meg nem a világ vége. Kezdetnek pont jó egy kis vonatozás kezdéshez.
Én amúgy megértelek. Mi a párommal pl soha sem vezetjük más autóját, sőt még elektromos gépet sem szeretünk kölcsön kérni. Mert amilyen pechesek vagyunk még nálunk menne tönkre. ez nem kitaláció, ez tapasztalat. Úgyhogy azóta mi ehhez tartjuk magunkat, így baj nem lehet.
A te esetedben meg még emberi életről is szó lehet, akár. Persze most kicsi a valószínűsége egy balesetnek vagy gondnak, de ha félsz jobb ha nem vállalod. Inkább legyél óvatos mint bajt okozz!
Légy őszinte és hidd el majd be fogják látni a te indokaid is! Ha nem most majd később!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!