Dolgozhat-e óvónőként az, aki narkolepsziás?
Természetesen nem. Sajnálom, de hogy jut ez a kérdés egyáltalán eszedbe? Elképzelhetőnek tartod, hogy egy óvónő, aki éppen a karjában tart egy kisgyereket, rohamszerűen elaludjon? Nem érzed a kérdés képtelenségét?
Ha rólad van szó, őszintén sajnálom, hogy ez az álmod nem sikerülhet... Találsz majd valami mást, ahol gyerekek között lehetsz, ne csüggedj!
Ez most egy komoly kérdés?
Te nyugodtan otthagynád a gyerekedet az oviban, ha tudnád, hogy az ovónéninek ilyen baja van?
Narkolepsziás vagyok, de gyógyszer mellett tünetmentes.
Az álmom, hogy óvónő lehessek. Úgy tűnik, itt a tünetmentesség ellenére is mindenki megfosztana az álmomtól.
"Úgy tűnik, itt a tünetmentesség ellenére is mindenki megfosztana az álmomtól"
Kérlek mutasd meg hol írtad le eme fontos információt hogy tünetmentes vagy?Mert azért ezt jó lett volna ha odabiggyeszted a kérdésed alá kommentként és biztos vagyok benne máris más válaszok érkeztek volna!
Én nem a betegséged hanem sokkal inkább a pökhendi stílusod miatt nem bíznám rád a gyerekem!
Tudod:nem óvodát hanem óvónőt választunk a gyerekeinknek!
Jöhet a piros pacsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!