Hogyan lehet ezt kulturáltan, veszekedés nélkül megbeszélni, ha elegem van belőlük?
Beszélj az óvónőkkel és mondd meg nekik, hogyha nem hagyják abba, szólsz az óvodavezetőnek. Ha végképp nem juttok dűlőre, vidd el másik oviba.
Mindig ledöbbenek azon, mikor egy óvónőnek nem szimpi a gyerek és ezt érezteti is vele.
nálunk nagyon rendesek az óvónők, én egyébként dolgozom.
enyém is allergiás és mikor kijön rajta (asztma szerű köhögése van és folyik az orra), akkor bizony nekünk is mindig kell igazolást vinni, hogy nem beteg, csak az allergiája kijött.
ami mondjuk elég gyakori mert az ovi udvarban van olyan növény amire allergiás, így 2-3 szép napsütéses, kint töltött nap után köhögve jön haza.
szerintem ez normális, a többit védik, nem az enyémmel akarnak kiszúrni, na meg van rendelés délután is, így nem marad ki az oviból emiatt.
abban igazad van viszont, ha tiedet hazaküldik akkor küldjék haza a többit, bár gondolom a nagyon szegény családdal próbálnak elnézőbbek lenni, hogy anyuka tudjon dolgozni, de ez tényleg kelleletlen mert a többiek szívnak emiatt :(
a kabát miatt meg szólnék! vagyis számon kérném, hogyan történt.
(mondjuk azért te is túlzol, mert 5 fok nem volt már 3 hónapja, most is 13-15 fog van és hétfőre hűlt le, előtte 18-25 fok volt!)
Vigyél papírt az allergiáról, hogy semmiképp ne legyen félreértés, és mondd meg az oviban, hogy nem szeretnéd mindenért otthon tartani, mert már nagyon sokat kimaradt az oviból.
Egyébként az hogy kabát és sapka nélkül...ha napos helyre mennek akkor lehet ez a jobb ötlet, mert a gyerekek iszonyatosan ki tudnak melegedni az udvaron, és mostanában jó idő volt. De komolyan, öt perc az udvaron náluk olyan mint nekünk öt perc a szaunában.
Szerintem nem utálja a gyerekedet az óvónő, és nem hiszem hogy úgy bánna vele mint egy kutyával, mert akkor a kisfiad is utálná őt, és nem szeretne óvodába járni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!