Óvodai beíratkozásnál ha nem vallom be, hogy van kistestvér akkor utána tuudnak nézni valahol?
Nem gondolom jó ötletnek. Mit csinálsz, ha majd a kistesót is viszed beíratni, de még a nagyobb is odajár. Vagy, mész a nagyobbért az oviba, viszed a tesót is magaddal gondolom, úgyis látják, hogy veled van. Akkor majd néznek nagyot.
Nekem mikor felvették a fiam, ki kellett tölteni egy papírt az óvónőknek és azon is kérdezték, hogy hány testvére van, mivel esetleg a testvér befolyásolhatja a gyerek viselkedését, testvérféltékenység és hasonlók.
Tehát, úgyis kiderülne és lehet, hogy később a gyereken csattanna.
Tudom, hogy jó lenne, ha felvennék, én is ilyen cipőben járok, de nem érdemes hazudni.
Azert kérdezik, mert a gyerek viselkedésére, jellegére hatással van az, hogy egyke, vagy testvére, testvérei vannak. Ugyanígy ra kérdeznek arra is, hogy teljes családban nevelkedik, vagy egyedulallo szulo neveli.
Kerdezonk azert nem akarja bevallani a kicsit, mert ha a nagy meg nem ovoda koteles, az ovoda siman elutasithatja, ha nincs hely. Mondjuk en ha ezer évig elek se ertem, hogy miért kell a nagyobb gyereket elpaterolni otthonról, ha úgyis otthon van az ember a kisebbel...... Az ilyen minek vállal tobb gyereket?
Mellesleg nem szégyenled magad, hogy letagadnád a gyerekedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!