Mitől más egy magánovi és rendes ovitól?
Figyelt kérdés
Minden szinten érdekel, jobb kaját kapnak-e, több-e a foglalkozás, van-e tehetséggondozás, több fejlesztés jut-e egy gyerekre mint egy normál oviban... szóval minden érdekel.2014. febr. 23. 13:06
1/17 anonim válasza:
Igen,hisz több pénz idő jut egy gyerekre.
2/17 A kérdező kommentje:
*egy rendes ovitól
2014. febr. 23. 13:07
3/17 A kérdező kommentje:
Egy magánovinak akkor van saját logopédusa, és gyógypedagógusa is? Ők többet keresnek mint egy "sima" logopédus, gyógypedagógus?
2014. febr. 23. 13:10
4/17 anonim válasza:
Amit saját tapasztalat alapján el tudok mondani, az az, hogy kicsi a létszám, jobban oda tudnak figyelni a gyerekek igényeire, nem sürgetik a szobatisztává válást, sok program, sportolási lehetőség, választható nyelv tanulás, saját sószoba, logopédus, rugalmas érkezés (ha olyanunk van 10-re megyünk be)...
Mi nagyon szeretjük!
5/17 anonim válasza:
Szerintem teljesen ovitól függ, miben áll a specialitásuk - mennyibe kerül, hányan vannak, jó-e a kaja... stb. Van barátom, aki igen drága angol nyelvű, alternatív oktatási elven működő oviban dolgozik, de nem lelkesedik a saját munkahelyéért, annyi visszásságot látott. Az én gyerekem egyházi oviba jár, mert nekünk ez volt a fontos és azért szeretem, mert látszik a néniken, hogy elhivatottak, szeretik a munkájuk és ezért odafigyelnek - különórákra meg járunk ovi után olyanra, ami a gyerekhez passzol.
6/17 anonim válasza:
A magánovi a profitra megy nem a te gyerekedre, nem a dolgozok jobb bérére, nem a több foglalkozásra, nem a jobb ételre.
7/17 A kérdező kommentje:
Ha ez így van, akkor miért járatják sokan oda a gyereküket? (Egyébként, nem mint anya kérdezem ezt, hanem mint pályakezdő logopédus-gyógypedagógus)
2014. febr. 24. 18:31
8/17 anonim válasza:
# 6/7
Persze mert az államiba annyira számít a te gyereked?
9/17 anonim válasza:
Már leírtam a személyes tapasztalataimat, csak annyit fűznék hozzá, hogy bizony jóval nagyobb a figyelem, minden apró problémátra külön figyelnek. Mi ezért járatjuk oda a kisfiunk, és hamarosan a tesót is.
10/17 anonim válasza:
van rossz magánovi, és rossz állami ovi is
óvónő függő, oda kell menni, meg kell nézni, mást nem tudsz :(
de egyébként ugyanaennyi pénzt keresnek a pedagógusok, mert ugyanolyan közalkalmazottnak számítanak tudtommal, mint akik állami intézményben dolgoznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!