Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez az ovitól lehet?

Ez az ovitól lehet?

Figyelt kérdés

2-án kezdtük az ovit.Azóta már a lánykám itthon volt velem 1 hetet mert beteg lett.A mai nap sem tudtam vinni mert este belázasodott.Pedig mindennap kap gyümölcsöt,egy nap akár 2-3szor is eszik.Vitamint adok neki.Nem tudom mivel tudnám segíteni még hogy ne legyen beteges?

A 3 éve alatt talán 3-4szer volt beteg,de szerintem az egy kisgyereknél nem számít soknak.Azt sem mondhatnám hogy beteges típus lenne.

2013. szept. 16. 11:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekünk is így volt. 3 éves koráig egyszer kétszer volt beteg . Ahogy elkezdte az ovit 1 hetet ment 1 hetet itthon volt.Most már 4 és fél éves elég jól bírja.
2013. szept. 16. 12:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor az ovitól van. :) Köszönöm.
2013. szept. 16. 12:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, az ovitól. Az nem számít sajnos hogy előtte nem volt beteg, az oviban egymástól elkapják, ott sok kisgyerek van.
2013. szept. 16. 12:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Az első év kb. ilyen, tavaszig.
2013. szept. 16. 12:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, az ovitól :( Kisfiam 3éves koráig egyszer volt beteg, amikor elkezdtük az ovit hónapokig az ment,hogy vittem egy hetet itthon volt egyet,mert elkapott valamit, megint vittem egy hetet,vagy annyit sem , másfél hetet itthon volt...de már megedződött!
2013. szept. 16. 12:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez egyértelmű igen. Ezen át kell esni. Vannak gyerekek akik betegesebbek, vannak akik kevésbé.
2013. szept. 16. 14:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyre rosszabb lett sajnos,39 fokos láza van. :/
2013. szept. 16. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!