Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ha 5 éves lányom ritkán...

Ha 5 éves lányom ritkán viszem oviba és orvosi igazolás sincsen, milyen következményei lehetnek?

Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 22:40
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Gyógyszereket szedtem, de nem segített, inkább rontott a helyzeten. Olyan voltam mint egy zombi. Így most teljesen jól vagyok, csak el indulni nem merek :(
2014. febr. 21. 17:41
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi de ilyen esetben remélem a gyámügy is bekapcsolodik

a suliba hogy fog eljutni a gyerek.

2014. febr. 21. 21:09
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszi aranyos vagy, neked is hasonló jókat kívánok, és nagyon-nagyon remélem egyszer legalább 1 napra megtudod, mivel állok szemben!!!

Iskolába járni fog, ugyanis közvetlen mellettünk van egy ált. iskola.

2014. febr. 21. 21:52
 14/19 A kérdező kommentje:
Bocs, most nagyon felhúztál, szóval elmondom, hogy 4 hónappal ezelőtt amikor mentünk az oviba, el akarták rabolni a legkisebbik gyerekekem!!!!! Ez miatt alakult ki a pánikbetegségem. De te gondolom hamar túltennéd magad ezen, ugye jól gondolom???
2014. febr. 21. 21:55
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo!

Az utolsó valaszado a gyerek érdeket nézte. A gyereknek nem érdeke, hogy otthon legyen az anyjával, aki pánikbetegség es ki se mer mozdulni a lakásból. Igaza van neki, a hagyam ügynek közbe kell lépnie.

Az is érthető, hogy ilyen trauma utan problémáid vannak - kinek ne lennének? De a megoldás nem az, hogy otthon maradsz es a gyereket -illetve ezek szerint gyerekeket- is a negy fal koze kényszeríted. Kérj segitseget. Kérd meg a szomszédot, ismerőst, gyerek csoporttarsanak szüleit, hogy kísérjenek el az oviba. Vagy fizess egy bebiszittert, aki el hordja a gyereket. Te pedig azonnal állj neki egy pszichoterápianak es szedd ujra a gyógyszereket.

A legtöbb szorongásoldo illetve antidepresszáns az elso 1-3 hónapban valoban képes zombit csinalni az emberből, utana viszont "csupán" nyugodtabb lesz. En voltam depressziós pánikbeteg, tudom miről beszélek.

Keress masik orvost. Fontos, hogy kezeltesd magad. Ne várd meg, hogy teljesen elfajujjon a helyzet es a legrosszabb esetben kiemeljek a gyerekeket a családból.

Sok sikert es kitartást kívánok!

2014. febr. 22. 05:45
 16/19 A kérdező kommentje:

Ja oké már ártem! Elviszik a gyereket, úgy tuti meggyógyulok!

Nem, te nem voltál pánikbeteg, ha ilyeneket irogatsz...

2014. febr. 22. 11:45
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Tevedsz, kerdezo. Raadasul az erto olvasas sem megy. En nem irtam, hogy meggyogyulsz, ha elveszik a gyereket. Tudod, a gyamugyet az nem fogja erdekelni, hogy te jol legyel, csak az, hogy a gyerek.

Mellesleg en magam evekig voltam depressszios es panikbeteg, a parom pedig gyermekkora ota. O agorafibias, mar az is unnep, ha a kertbe kepes kimenni, ugyhogy tudom mirol beszelek.

De veled az a problema, hogy inkabb sajnaltatod magad, minthogy a megoldast keresned.

2014. febr. 22. 14:28
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Gondoltál arra, mit érez a gyereked, hogy egész nap be van zárva, ki se mehet. Megértem a helyzeted, de gondolj rá is. Mióta nem volt a gyerek más ember társaságában? Gondolj bele milyen felnőtt lesz így belőle, visszahúzódó, bátortalan!!
2014. febr. 23. 09:49
 19/19 anonim válasza:
Szerintem itt a válaszadóknak valószínűleg nincs saját gyereke, ha azt látják a gyerek érdekének, hogy mindenáron ki kell járnia az utcára, akár annak árán, hogy elszakítsák az édesanyjától. Biztos terápiára lenne szükség, hogy el tudjon múlni ez az állapot, de senkinek az érdekeit nem szolgálja a család szétbontása. Biztos van egy rokon, akinek a segítségét lehet kérni, amíg nem javul ez az állapot, addig vele össze kéne költözni a családnak, és ő tudná intézni ezeket az elmenős dolgokat. Most látom csak, hogy már elég régi a kérdés, hát remélem nem került sor gyámügyi beavatkozásra és meg tudta oldani az anyuka családi segítséggel.
2015. jan. 15. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!