Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Kis fiam decemberben született...

Kis fiam decemberben született. Szeretnék félre tenni az óvodára neki pénzt. Mennyibe jön ki havonta nektek kb. az óvoda kiadása? A kezdő költség is érdekel.

Figyelt kérdés
Nem magánóvodára gondoltam. Ha valakinek valami + foglalkozásra is jár a gyereke azt is írja meg mennyibe kerül. Köszönöm.
2014. febr. 11. 14:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm. Igazán részletes!
2014. febr. 11. 17:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Az étkezés havi 10-11.000 Ft körül van, ha nem hiányzunk.

Csoportpénz havi 500 Ft. Ebből veszik meg a wc papírt, zsebkendőt, szalvétát, tehát azt külön már nem kell vinni.

A mi ovinkban a következő foglalkozások közül lehet választani: úszás (itt még nem tartunk), tánc - ez. kb. havi 1.000 Ft, korcsolya - 16.000 Ft+buszköltség. Ezek nem kötelezőek, tehát csak oda iratod be a gyerkőcöt, amelyikre szeretnéd.

Fényképezéskor fényképet lehet rendelni, csoportkép, stb., de ezek is választhatók.

Kezdő költség: ágynemű, ágyneműhuzat, lepedő, oviszsák, váltó cipő, fogkefe, fogkrém. Nekünk ezek kellettek, remélem tudtam segíteni.

2014. febr. 12. 13:15
 13/14 A kérdező kommentje:
igen, köszönöm.
2014. febr. 12. 14:00
 14/14 anonim ***** válasza:
A miénk egy olcsó ovi :) 8-9000 a kaja, attól függ, mennyit volt beteg (426 ft/nap, úgy emlékszem). Csoportpénz havi 200 ft. Azt mondták, nem kell több, megoldják. Nem igazán értem, a másik ovi, ahova a fiam kiscsoportba járt, sokkal több pénzt szedett csoportpénz cimén és mégis kértek zsepire, wc papirra is. Itt nem kérnek, azt mondták, azt megoldják a csoportpénzen kivül is. Pedig kaptak mikuláscsomagot is, arra se kellett pluszban fizetni.
2014. febr. 13. 05:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!