Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ti így adnátok pénzt?

Ti így adnátok pénzt?

Figyelt kérdés
A lányom 1 éve óvodás és az egyik óvónő most megy nyugdíjba és kérnek ezer forintot. Igazság szerint nem vinnék be, mert szerintem nem érdemli meg! Folyton flegmázik velem, lenéz, van hogy nem is köszön. Folyton csak pénzt kunyerálni tudnak. Azért néz le mert fiatalok vagyunk. Ti így vinnétek neki pénzt?
2014. febr. 4. 11:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Biztos vagy benne, hogy lenéz? Lehet, hogy csak sok a dolga, és néha ezért előfordul, hogy nem tudott odafigyelni, hogy mindenkinek köszönjön. Lehet, hogy ezt te csak érzed, és amúgy meg nem gondol rólad semmi rosszat, csak nem alakult ki köztetek egy trécselős kapcsolat, ami nem baj.

Én, ha konkrét konfliktus velem, vagy a gyerekemmel nem lett volna, (amit tényleg fel tudsz idézni, hogy bántotta, büntette ok nélkül, vagy diszkriminálta) én adnék neki, aztán többet úgy sem látod. Tudod, nekünk nőknek az érzéseink nem mindig megbízhatók...Erre azért én nem alapoznék, nehogy még a többi szülő megorroljon rám.

2014. febr. 4. 12:41
 12/16 A kérdező kommentje:

Látom és érzem. Sokszor hallottam már más szülőkkel beszélni és teljesen máshogy viselkedik velük. Velük tud normálisan beszélni, mosolyog rájuk stb...

Velem ritkán beszél, de akkor szinte ordítva, mintha süket lennék. Ha kell valami akkor nem kéri, hanem szinte parancsol... nekem ez egy kicsit sok. A gyerek még nem panaszkodott rá, igaz jót sem mondott róla. A lányom a másik ovonővel van jóba, na őt én is bírom, ő emberszámba vesz, tud normálisan komunikálni velem...

2014. febr. 4. 12:55
 13/16 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Értelek. Hááát ezesetben mondjuk valóban nem biztos, hogy adnék be pénzt. Szerintem megkeresném az SZM szülőt, és elmondanám neki, hogy a másik néninek tök szívesen, de figyi, vele nem olyan a kapcsolat, úgyhogy én nem szívesen adnék most, mert nem érezném jól magam tőle.

Talán így járnék el. De biztos, hogy lekommunikálnám valahogy, mert ha nincs világosan, higgadtan lekommunikálva a dolog, úgyis téged kiáltanak ki bűnbaknak sajnos.

2014. febr. 4. 13:12
 14/16 anonim válasza:

Hát nem a munkatársak szoktak ajándékot venni? Ők dobják rá össze a pénzt.

Eléggé kezd elterjedni az a szokás hogy mindent a szülőkön hajtunk be mert úgysem mer nemet mondani.

2014. febr. 7. 05:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem értem a dilemmádat. Az ajándékot nem azért adom, mert VELEM hogyan viselkedik az óvónő, hanem mert vigyáz a GYEREKEMRE, odafigyel rá, neveli, gondoskodik róla. Ha ezzel nincs gond, akkor velem lehet akármilyen flegma, mert egyrészt nem érdekel, másrészt elég felnőtt vagyok ahhoz, hogy kikényszerítsem másokból a nekem járó tiszteletet.
2014. febr. 10. 13:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Hollóházi porcelánt vesznek neki 33 ezer forintért? (Már ha minden szülő ad.) Szerintem ez sok. Ha mondjuk akarnának neki a gyerekek kis műsort adni, meg mondjuk egy cserép virágot, esetleg fényképet, az ok, de ez nagyon sok.
2014. febr. 11. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!