Ovisoknál a harisnyába bele szoktátok tűrni a pólót vagy inkább kívül hagyjátok?
Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 14:30
1/12 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem jól csinálom, de a hat éves fiamnál én mindig bele tűröm a felsőt a harisnyába. Legalább a dereka nincs kint. De sok szülő nem foglalkozik vele, csak úgy lógva hagyják.
2014. febr. 2. 14:32
2/12 anonim válasza:
3 évesnek bele, a 6 évesnek már nem. Rá mondjuk már harisnyát sem adnék, hanem vastag nadrágot felülre.
3/12 anonim válasza:
Én be szoktam tűrni neki, mert játék közben úgyis ki jön.
Nekem is fiam van: öt éves.
4/12 anonim válasza:
A trikót betűröm, a pólót már nem.
6/12 anonim válasza:
4 éves fiam van, a trikót tűröm bele a nadrágba, a pólóját nem. Harisnyát nem hord oviba.
7/12 anonim válasza:
A 7 éves fiamnak a trikót szoktam beletűrni a harisnyájába.
8/12 anonim válasza:
Nem türöm bele a harisnyába a poloját az óviba meleg van .
9/12 anonim válasza:
Nem tűröm be, mert utálja, ha be van tűrve. 5 éves lány.
Lóg kifele, rajta a szoknya, harisnya. Póló és trikó kint van. Ha betűrném, kiszedné, utálja úgy. Nekem meg mindegy. Mivel hosszú a trikó és a felső is, így nem lóg ki a dereka.
10/12 anonim válasza:
Én az atlétát tőröm a harisnyába, a polót a nadrágba.Ez pont az első wc-ig van így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!