Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mit tennétek, ha az óvónő...

Mit tennétek, ha az óvónő rendszeresen kicsúfolná nektek a gyereketeket úgy, hogy ezt ő is hallja?

Figyelt kérdés
A fiam kiscsoportos, nehezen szokott be az oviba és még mostanában is néha sírdogál és kérdezi, hogy anya mikor megy már érte. Az egyik óvónő, amikor megérkezem és a fiam már mellettem van, akkor rendszeresen előadja, hogy a fiam úgy bömbölt, hogy nyááányáááányáááá és csak annyit tudott mondani, hogy Miiiikoooor jööön mááárr annyyaaaa.... és ehhez elő is adja, hogy bőg és utána röhög egy nagyot. Én ezt nem találom viccesnek, sőt, megalázónak vélem és úgy érzem, hogy kicsúfolja a fiam. Ti ezt hogy reagálnátok le??
2014. jan. 19. 15:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Biztos mondtam volna "itt az érzéketlen és gyakran bunkó óvónéni lányok ,menjetek be .."

-de miért anya?

-mert tán nem az ilyet mondani gyerekekre , de ...

2014. márc. 16. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!