Tudnátok jó ovit ajánlani nekünk?
Figyelt kérdés
15.ker-ben lakunk. Van autónk, a környező kerületekbe is el tudom vinni a kisfiam. A gyermekem nagyon okos, szeretnem olyan helyre vinni ahol van lehetőség angolt tanulni, illetve ahol kreatívan kibontakozhat, ahol szép zöld környezetben is járszhat a szabadban.Szimpatizálok a waldorf elvekkel, csak ezzel az a félelmem, hogy sok waldorf oviban erősen keresztény nevelés van, mi azonban más vallásúak vagyunk, így jobb szeretném ha minden vallásra, filiozófiára nyitott helyen lenne a fiam, ahol nem enpatiara és elfogadásra nevelik, és ahol nem valószínű, hogy esetleg rossz tapasztalatok érnek minket vállalunk és nézeteink miatt.köszönöm a segítő tapasztalatokat!!!Csak maganovi érdekel, koszonjuk a segítséget!!2014. jan. 5. 22:02
1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat elírtam, azt akartam írni, hogy ahol empátiára és elfogadásra nevelik.
2014. jan. 5. 22:28
2/4 anonim válasza:
A Waldorf ovi és a kereszténység köszönőviszonyban sincs egymással, ez ne tartson vissza. Lehet, hogy bizonyos keresztény jellegű ünnepeket megtartanak, de az antropozófia nevű filozófiai irányzatra épül, ami nem keresztény. Valóban van reggeli fohász meg ilyenek, de azt a Naphoz mondják, nem Istenhez.
3/4 A kérdező kommentje:
Koszi a választ, esetleg gyerekeid jártak waldorf intézménybe?
2014. jan. 7. 08:01
4/4 anonim válasza:
Nem. Érdekelt, de pont a filozófiai háttér miatt vetettük el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!