Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Oviba benti cipőnek jó a...

Oviba benti cipőnek jó a "házicipő"?

Figyelt kérdés

Ilyenre gondolok:

[link]

2014. jan. 1. 17:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
70%
Elvileg jó. De kérdezz rá az oviba, mert nálunk kikötötték, hogy csak fehér talpú cípőt/szandált vihetünk, ennek meg ugye kék a talpa :-)
2014. jan. 1. 17:44
 2/19 anonim ***** válasza:
76%
Persze.
2014. jan. 1. 17:45
 3/19 anonim ***** válasza:
38%
ha nincs kikötve hogy milyen legyen akkor jó. bár én jobban szerettem azt ami jobban tartja a bokáját
2014. jan. 1. 17:53
 4/19 anonim ***** válasza:
20%
Nagyon nem jó. Mindenképpen minőségi rendes cipő kell, ami tartja a lábát, mert abban van a legtöbb időt.
2014. jan. 1. 18:49
 5/19 anonim ***** válasza:
66%
Fiamnak ilyen az ovis tornacipője. Bentre ált. a nyári szandálját visszük, mindig egyel nagyobbat veszünk, mint az aktuális lábmérete, így az egész ősszel-télen-tavasszal jó az oviban bentre. Mivel nyáron mindig minőségi szamos szandált veszünk, így nyugodt vagyok a lábát illetően. Ahogy előttem írták, ebben van a nap legnagyobb részében, így kell a jó lábbeli.
2014. jan. 1. 19:13
 6/19 anonim ***** válasza:
54%
Én is bokafogós szandál párti vagyok. Elhiszem, hogy 'menő' az effajta dizájnos papucsszerűség, de nagyon nem tesz jót a fejlődő lábnak. Anyósom oropéd szakorvos. Rengeteg gyereket visznek hozzájuk lábfájással, a rossz cipők miatt. Az, hogy sokak nem foglalkoznak ilyesmivel, mert ők is túlélték annó az ovit mamuszban, vagy a szomszéd gyereknek sem lett tőle semmi baja, még nem jelenti azt, hogy nem ártalmas.
2014. jan. 1. 20:36
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem "menőségből" vennék ilyet,hanem mert az óvónők vászoncipőt tanácsoltak bentre, a másik,hogy 28-29-es méretben nem kaptam nyárra sem bokafogós szandált,amiben nincs harántemelő, az Elefanten cipőket hordjuk,de a szandálok mind nyitottak hátul,az annyira se tartja a bokát,mint egy vászoncipő. Szerintem ezek a házicipők olyan hajlékonyak,hogy nem is kell,hogy annyira fogják a bokát,az csak a kemény talpúaknál kell,ezek meg szinte mint ha zokniban lenne a gyerek. Én inkább azért tettem fel a kérdést,hogy eléggé szellőznek-e ezek a cipők,nem izzad-e bele a láb?
2014. jan. 2. 09:10
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
Ilyet nem venék oviba ,kislányomnak szandálja van bentinek .
2014. jan. 2. 10:34
 9/19 anonim ***** válasza:
52%
Volt amikor ilyen volt a fiamnak, sok kisgyermeknek van a csoportban hasonló. Most a nyári szandit hordja.
2014. jan. 2. 10:41
 10/19 A kérdező kommentje:
Azt se értem,hogy ha oviba nem jó az ilyen,akkor a lakásba,otthonra miért jó? Ezt direkt otthoni cipőnek gyártják,nem? Mondjuk én meg otthonra nem adnék utcai szandált,azt utcára gyártották,nem azért,hogy lakásban órákig legyen benne a gyerek,szerintem kényelmesebb egy puha házicipő bentre...
2014. jan. 2. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!