Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Holnap nyitva vannak az ovik?

Holnap nyitva vannak az ovik?

Figyelt kérdés
Csak iskolai tanítási rendet találok mindenhol. Holnap van már ovi, vagy csak jövőhéttől? Szeged, felsővárosi óvoda...de gondolom mindre ugyanaz a rend vonatkozik.
2014. jan. 1. 15:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A mi ovink 3 án kezdődik viszont én arra az egy napra már nem viszem be , úgy is itthon vagyok a kis tesóval szóval mi majd csak hétfőtől megyünk Ovi .
2014. jan. 1. 15:38
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nàlunk (Kaposfõ) 6-án nyit az óvoda. Ha a hèten nyitna akkor sem vinnèm, mert itthon vagyok a kicsivel.
2014. jan. 1. 15:44
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk BP. van,de csak összevont csoport.
2014. jan. 1. 15:48
 4/15 anonim ***** válasza:
58%
az ovibahordó alkalmazottat kérdezted már?
2014. jan. 1. 15:50
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is csak hétfőtől, 2-3-án pedig összevonva több óvódából, más helyszínen és még az ebédet is vinni kell.
2014. jan. 1. 15:54
 6/15 anonim ***** válasza:
Nálunk 6-án nyit az ovi. Lehetett volna kérni 3-ára ügyeletet, de mivel nem volt meg a kellő számú jelentkező, így zárva lesz. Holnap semmiképp nem lenne nyitva.
 7/15 A kérdező kommentje:
Milyen alkalmazottról beszélsz?
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. jan. 1. 15:57
 9/15 anonim ***** válasza:
56%

ma 15:54

Általában , aki maga hordja a gyereket az óvodába, annak vagy a szemébe tolják az ünnepi nyitva tartást valahol látható helyen, vagy az óvónők, dajkák ezerszer kibeszélik a szülővel, hogy mikor jön a gyerek oviba, mikor nem.

2014. jan. 1. 15:58
 10/15 A kérdező kommentje:
Főleg azok a szülők akik egész nap otthon ülnek és egyéb dolguk sincs, mint reggel elvinni délután meg érte menni és sírni hogy mennyi a dolog. Meg vannak azok a szülők akik mondjuk nem lusták visszamenni dolgozni és van hogy a nagyszülők mennek a gyerekért, akiknek már sajnos nem olyan jó a memóriájuk, ilyen is van. Amúgy meg nem értem, egy szóval nem említettem, hogy egyáltalán nekem lenne gyerekem, bár nyilván csak akkor lehet dologom egy óvodában egyéb eset véletlen sem fordulhat elő. :D
2014. jan. 1. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!