Nálatok mikor lesz az oviban a karácsonyi ünnepség?
Figyelt kérdés
nálunk holnap lesz, szülők nélkül... furcsa nekem, hogy ha már mi nem mehetünk, akkor miért nem pénteken "jön a Jézuska" az óvodába? máshol is hét közepére rakták?2013. dec. 17. 11:08
11/16 anonim válasza:
Nállunk ma délelött volt!
Én is azt gondolom,hogy ez elég ha csak a gyerekekről és az ovónénikről szól!
A családdal majd itthon!
Viszont nállunk a 25-ből 7-en vannak oviban!
12/16 anonim válasza:
nálunk tegnap volt délelött a gyerekeknek délután meg a szülökel együtt nagyon aranyos volt .
13/16 anonim válasza:
és mátol már összevont csoport volt mert csak 1 csoportnyi gyerek volt az óviban .
14/16 anonim válasza:
Nálunk pénteken délelőtt lesz egy műsor, amit az ovónénik adnak elő a gyerekeknek. Majd délután fél 5-től lesz közöt Adventi est, amin a gyerekek adnak nekünk elő egy műsort (de én erről nem tudok :) )
15/16 anonim válasza:
Nálunk holnap azaz pénteken lesz.
Szülők nélkül, ami nekem furcsa, és kicsit "rosszul" esik, mert tavaly minden szülős volt.Karácsony, farsang, kirándulás.
Idén átvette az ovoda üzemeltetését a református egyház, így ezek megváltoztak.Karácsony szülők nélkül, kirándulás szülők nélkül, farsang egyáltalán nem is lesz. :(
16/16 anonim válasza:
Nálunk az owiban nincs Wi-Fi, ezért a routeremet elviszem, hogy közben tudjanak tableten BF4 commanderezni a csemeték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!