Ha hétfőre meggyógyulna a gyermeked, kedden vinnéd oviba, vagy erre az utolsó pár napra már nem?
Figyelt kérdés
Persze ha megtehetnéd,hogy otthon vagy vele.2013. dec. 13. 16:11
11/19 anonim válasza:
1. vagyok, ebben az esetben én megkérdezném tőle, hogy szeretne-e menni.
12/19 anonim válasza:
vinném persze, és hidd el tudni fogja a dalokat
13/19 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy fogja tudni amit tanitottak nekik,mert már 2 hete nem jár ...
2013. dec. 13. 22:11
14/19 anonim válasza:
A héten enyém is nagybeteg volt, mára már teljesen jól van. Kedvem lenne itthon tartani, (hogy karácsonyra véletlenül se essen vissza); ha nem lenne SNI-s, csak hát a múltkori óráit is ki kellett hagyni :(
15/19 A kérdező kommentje:
lehet tájékozatlan vagyok,de mit jelent,hogy SNI-s?
2013. dec. 14. 15:24
16/19 anonim válasza:
Sni = sajátos nevelésü gyermek .
18/19 anonim válasza:
é nem vinném:
1.lehet őt frusztrálná hogy a többiek kisújjból kivágják a műsort,dalokat ő meg csak áll bambán(tapasztalat az enyémnél bölcsis ballagáson volt így kis műsorrel készültek a gondozónők plusz a gyerekek az enyém meg szegény csak ott áll és pislogott,sírásra állt szájjal mert semmit nemtudott)
2.ha most gyógyult meg akkor valszínű még egy kicsit le van gyengülve az immunrendszere így nagy az esély hogy valamit bekap és akkor lőttek a ti otthoni karácsonyotoknak!
Az én kiscsoportosom is itthon van doki mondta hétfőn hogy mehet oviba de én már nem vittem nem akarom,hogy karácsonykor itt vergődjön lázasan!
majd otthon kikarácsonyozzátok magatokat nem nagy kunszt ha az ovodairól lemarad!
19/19 anonim válasza:
Én csütörtök pénteken vittem volna, mert szeretett volna menni, de nagyon folyik az orra és köhög, így nem megy :-(. Kiscsoportos a lánykám, műsort nem adnak elő, de a kis barátai hiányoznak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!