Az óvodák többségében ilyen pocsék mikuláscsomagot adtak?
Nem vártam, hogy csupa jó minőségű márkás dolgokkal legyen tele a csomag, de ez azért kiakasztott.
Volt benne egy bevonómasszás (ehetetlen) mikulás, egy bonbon KÁVÉ ízű, egy cappuccinos ostya, 2db szaloncukor, egy tetoválás (halálfejes), mindez egy 3 éves kislánynak. Egyszerűen nem értem , lehetett volna mást tenni bele (ami szintén nem drága)de hogy miért ezek kerültek bele????
Nálunk is pocsék volt, pedig van osztálypénz is, és szoktak lenni gyümölcsfelajánlások. Na, ehhez képest a következőt tartalmazta: 3 borzalmas ízű (konzum) szaloncukor, egy bevonómasszás, már kifehéredett (!) miniatűr mikulás, és volt benne egy banán is, de a gyerek beteg volt, és mire bementünk a csomagért, már kirohadt belőle állítólag...
Szánalmas.. Miért nem lehetett volna egy alma mondjuk a gyümi, az nem romlik meg. Sőt, nem is kellett volna édesség bele, hanem mondjuk mogyoró, dió, alma....
:-(
Tökmindegy hogy mi volt benne...nem is érdekelte...
Elvolt bűvölve a mikulással..ahogy megkapta a csomagot szorongatta,majd táncra hívta őket miku... bedobta az ölembe és konkrétan azóta se érdekli hol van ( jelenleg az ablakban )
Ahogy látom 1 müzliszelet,i balatonszelet,2 db szaloncukor és még vmi de nemtom elolvasni...
mi 500 ft-ot szavaztunk meg
én állítottam össze a csomagot,és elég sokat melóztam vele,hogy ennyi pénzből normális csomagot rakjak össze
ami volt benne:
1 csomag ropi (szülői felajánlás)
1 dörmi kismackó
egy tejcsoki mikulás (pici)
három szaloncukor
egy müzli szelet
1 sport szelet
két mandarin
egy kis zacskóban becsomagolva a csomagva téve aszalt gyümölcsök,magok)
minden csomagban két darab kinder tojásból való figura,amit 2-3 szülővel közösen gyűjtöttünk össze.
és erre beszedtek pénzt? vagy szmk-s csinálta? vagy óvónő? csak csoportpénz van? vagy önkormányzat adta?
annyi mindenen múlik egy ilyen cosmag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!