Anyukák, ti mennyit tudtok az ovis gyermeketekkel együttlenni hétköznapokon?
Én napi 2-4 órát összesen.
Pont most gondolkodom munkahely váltáson, 100 ezer netto kevesebb fizetésért, de fix 8 órás, a mostanihoz képest "laza" beosztásban, hogy a gyerekeimmel is lehessek.
Régen én is 6 órás voltam, az klassz volt, simán lehet mellette a gyerekkel is elég időt tölteni.
Miért kell egy napon kezdenetek?
A mama fogja beszoktatni az oviba?
Nem tudnád te megoldani legalább az első hetet?
Ja és én is úgy csinálnám, hogy inkább legyen bent az oviban 3-4-ig a gyerek, a mamát pedig meg lehetne kérni, hogy főzzön meg addig nektek is, így fél6-tól teljesen együtt lehetnél a lányoddal.
Ha nem tud főzni, akkor inkább rendeljetek valahonnan vagy egyetek hideget. Szerintem nagyon időrabló tevékenység a főzés, én nem is szoktam hétköznap.
A többi házimunka ráér, miután elaludt a gyerek, hétköznap gondolom nem tervezel nagytakarítást :) A mosást be lehet dobni a gépbe 5 perc alatt (ebben akár segíthet is), kiteregetni ráérsz 9-kor is, a konyhát is max. fél óra alatt rendbe lehet vágni, így tul.képpen kb. 3 órád lenne a lányoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!