A papirgyűjtés kötelező? Baj, ha nem viszünk? Név szerint tudják, hogy ki vitt?
Figyelt kérdés
2013. okt. 19. 10:16
1/8 anonim válasza:
Általában le merik es a gyerek neve melle írjak a mennyiséget. Nem kotelezo, mi se vittünk, mert nem volt mit.
2/8 anonim válasza:
nem kötelező .A mi ovinkban úgy van,hogy a hátsó bejárathoz van téva egy "konténer" abba beledobja aki visz.Tehát nem tudják ki vitt ki nem.A mi csoportunkból pedig az ovis gyüjtésre senk nem visz.Mert a csoport magának gyűjt a papírt stb.ebből veszünk bentre játékokat
3/8 A kérdező kommentje:
De akkor honnan tudják,hogy melyik csoportnak vittek? Legalább a csoport számot kell bemondani,nem? Vagy a gyerek nevét is?
2013. okt. 19. 10:36
4/8 anonim válasza:
Nálunk egyebkent rendezvényeket támogattak belole - Mikulás, karácsony, stb ebből vettek ajándékokat. Aki viszont nem vitt papírt, annak ki kellett fizetnie a költségeket,
5/8 anonim válasza:
Felírták az osztályt mert versenyeztek, de nem kötelező.
Én sem vittem, mert alig volt a háztartásunkban, a szomszédnénik gyűjtötték, de már megállapodtak iskolás gyerekekkel akik elvitték, nem akartam előlük pofátlanul lenyúlni.
De semmi következménye nem lett, másban szívesen részt vettünk, a papírgyűjtés mindig kimaradt.
6/8 anonim válasza:
Nálunk csak az osztályt írták, név szerint nem.
7/8 zabmester válasza:
Ovis papírgyűjtésről még nem is hallottam, azt hittem, csak az iskolában szokás. Mondjuk velünk rosszul járnának, mert nálunk nincs szinte semmi papírhulladék. Újságot nem veszünk, az ilyen ingyenes vackokat meg általában fel sem hozom a lakásba, a lépcsőházban van neki gyűjtőláda, az megy is rögtön oda. Ha mégis felhozom, akkor ablakot pucolok vele, vagy papírmasét készítek. Szóval nálunk nincs bevihető papírhulladék. De mondjuk ezek eleve nem is lehetnek kötelezőek. Kötelező az, ami a házirendben meg a törvényben le van írva, de hogy papírt vigyen valaki a-ból b-be, azt nem lehet kötelezővé tenni.
8/8 anonim válasza:
Ált.isk. alsó tagozatban kellett volna, de sose vittünk, és nem lett belőle baj, nemigen kérték számon. egy kupacban volt az egész a hátsó lépcső alatt, senki nem volt ott hogy nyilvántartsa, ki hozott már, és ki nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!