Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mit tennétek, ha az óvónő...

Mit tennétek, ha az óvónő rendszeresen elfelejtené, hogy a gyereketek tejfehérje és búzaallergiás?

Figyelt kérdés
A gyerek szerencsére nem eszi meg ezeket a dolgokat, de nem azért, mert tudja, hogy nem szabad, csak egyszerűen nem eszik az oviban semmit (kiscsoportos) Az óvónőnek 4-szer mondtam, hogy allergiás, papírt vittünk és családlátogatáson hosszasan beszéltünk a gyerek ekcémájának okáról. Erre minden héten panaszkodik nekem, hogy a fiam nem evett már megint a szülinapos tortájából. erre mondom, hogy nem baj, mert allergiás, mire a homlokára csap és mondja, hogy, jaaa, tényleg!!! Mi lenne, ha egyszer mégis megtetszene a gyereknek a torta és enne belőle??? Mit csináljak még? Vittem be neki kekszet, abból kér ilyen esetekben, de egyáltalán elvárható egy óvónőtől, hogy ilyesmire figyeljen?? (hozzáteszem, hogy valami csoda folytán az én fiam az egyetlen ételallergiás az ÓVODÁBAN, még azt sem tudják, hogy kell egyáltalán ebédet rendelni ilyen esetben) Kössek egy szalagot a karjára, hogy allergiás?? Vagy mit tegyek?
2013. okt. 18. 16:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
hú, úgy látom, valaki töröltetett egy csomó választ! :o
2013. okt. 30. 10:44
 12/12 anonim válasza:
Nem volt nagy meglepetés.... :D
2013. okt. 30. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!