Hány téli overálja volt/lesz az ovis gyerekednek?
Most mindegy, hogy kétrészes vagy egyrészes, inkább az érdekelne, hogy az ovisok ha kimennek az udvarra télen lucskos időben, gondolom minden nap sáros lesz az overáljuk. Ha este kimosom, reggelre nem szárad meg.
Hány váltás van nektek? Van vastagabb, és vékonyabb is?
Köszönöm a válaszok!
Én is úgy gondolom, hogy 3 kell, 2 az ovihoz, egy pedig szebb, elmenős.
2 ovisom van.
1 overálljuk van, azt hordják ha nagyon hideg van. Egyébként télikabátot és bélelt naci + harisnyát hordanak. Ebből több is van, 2 kabát, több naci, több haris.
Nem látom értelmét, hogy több overállt vegyek, egy elég szerintem.
két ovisom van, kicsi korkülönbséggel, nagyjából egy méretűek.
tavaly fejenként 1 udvaros overáljuk volt, és 1 jövő-menős, valamint tartaléknak 1 "közös", ha mondjuk mosás után nem száradt meg valakinek akkor tudtam mit ráadni (ez nem sűrűn fordult elő, de amikor kellett, nagyon is jól jött hogy van mihez nyúlni).
(amíg a lucskosság nem indokolta, nem húztam rájuk overált, harisnya-bélelt naciban nyomultak többnyire)
kesztyűből is kellett a 2-3 pár/gyerek, meg kabátból is egy rendszeresített, meg egy tartalék.
persze lehet, hogy csak az enyémek ilyen vadmalacok mióta ovisok, de bizony őrájuk is kell minden nap az új kinti játszósruha! nem is tudom, idén elég lesz-e az 1-1 db udvaros overál nekik
Egy elmenős, kétrészes.
Egy ovis, kétrészes.
Egy sínadrág.
Tavaly sosem kente úgy össze magát, hogy ne hetente mossam. Mindig tiszta a ruhája, ha esetleg összekenné, lemosom, mert vízálló, ahogy az egyik válaszoló is írta!
3 ovis (egy szárad, egy benn, egy mosás alatt) így mindig tisztában megy, az más kérdés hogy jön haza :)
1 egyberészes, 2 kétrészes.
1 szebb "kimenős" darab.
Nekünk tavaly ez vált be, nem váltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!