Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ovis szülinapra mekkora...

Ovis szülinapra mekkora tortát vittél?

Figyelt kérdés
A kérdés azokhoz szól, akik vittek be tortát (nem saját sütésűt) az ovis szülinapra. Hány szeletes tortát vittél, és hány fős volt a csoport? Köszönöm.
2013. okt. 9. 14:43
 1/9 anonim ***** válasza:
15en vannak 1 csoportban,én zsúrtortát vittem.Így kértem,az eggyel kisebb méret mint a normál,nem tudom pontosan hány szeletes.Meg csináltam még dinnye sütit,és vittem rágcsálni valót,meg rostost.
2013. okt. 9. 14:46
 2/9 anonim ***** válasza:
28 fős a csoport, 30 szeletest vittünk.
2013. okt. 9. 14:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Nálunk 30 gyerek van. Igaz én készítettem (nem sütöttem, mert csak olyat lehet bevinni, amiben nincs tejtermék sem és tojás sem), egy 16 szeleteset csináltam, és duplán jelöltem, így 32 szeletes lett (a maradék az óvónéniké lett, vagy nem tudom, én csak az üres tálat kaptam vissza. :)
2013. okt. 9. 14:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Igaz nálunk nem lehet hűtést igénylő tortát vinni,csak a lidl-ben kapható mű tortát,ez akkora kb mint a zsúr.Ebből vittem kettőt,27 gyerek van a csoportban.
2013. okt. 9. 14:49
 5/9 A kérdező kommentje:
És előző este hoztátok el, és addig otthon volt a hűtőben? Vagy aznap reggel? Várok még további válaszokat.
2013. okt. 9. 14:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom,hogy csak aznapi tortát lehet bevinni, és ezt számlával kell igazolni. ÁNTSZ szabály.
2013. okt. 9. 17:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Én aznap reggel vittem.
2013. okt. 9. 19:03
 8/9 anonim ***** válasza:

27 fős csoportba 30 szeletes,szögletes csokitortát csináltattunk a cukrászdában.

Gyönyörű szép lett, a szélét 30 db. kis zöld marcipánlevél díszítette, az árától viszont lehidaltam: 8500 Ft-ot fizettünk érte:(

Előző este elhoztuk, hűtő otthon, majd reggel vittük be az oviba.

2013. okt. 9. 19:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Nálunk (most kezdte a kiscsoportot a gyermekem) azt mondták az óvónők, hogy elég egy 15 szeletes torta is, de csak cukrászdait szabad bevinni.

Furcsálltuk is, mert 28-29-en vannak/lesznek a csoportban, de azt mondták elég ekkora.

2013. okt. 10. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!