Nem ismeri meg a gyermek a ruháját, vajon miért mondják az óvónők? Mégis mit kellene csinálni? Nagycsoportosok vagyunk, tehát nem most kezdtük az ovit.
Figyelt kérdés
Általában túl sok ruhát viszek be hétköznap az oviba, így pénteken, illetve időközönként sokkal jövök el. Kézben szoktam vinni, mivel gyakran elfelejtem a szatyrot is. Ma is ilyen nap volt az óvónő kiállt az ajtóba, és hosszasan nézett utánam. Nagyon furcsa jelenet volt. Nem értettem. Kicsit később gondolkodtam, hogy ma már másodszor mondták, hogy nem ismeri meg gyermekem a ruháit. Vajon arra gondol, hogy elviszem esetleg másét, és ezért nem ismeri meg a magáét?2013. okt. 4. 18:32
11/14 anonim válasza:
Fogalmam sincs, hogy miért veszik fel más ruháját. Hogy miért ment haza egy ducibb kislány egy 2 számmal kisebb nadrágban, ami egy tőle több szekrénnyel odébb lévő kisFIÚ zsákjában volt, és miért az én lányom 1 számmal kisebb cipőjében volt, számomra rejtély. Nem azt mondom, hogy a te gyerkőcöd veszi el másét. Biztos panaszkodtak mások, ezért figyelik. Én is szóltam az óvónőknek, és nekem is azt válaszolták, hogy nem ismerik meg a ruhákat. Szerintem ez nem teljesen igaz. Viszont apukákat és nagymamákat sokszor látok össze-vissza pakolni a ruhákat. Fogalmuk sincs miben ment a gyerek reggel, aztán mindent eltesznek, ami az ő szekrényük közelében van.
12/14 anonim válasza:
Most a fiam nadrágáját is elvitte, egy másik kisfiú,de nem csinálok belőle ügyet. Szóltam ovisnéninek,majd ha látja anyukát szóljon. Máskor is volt,h a gyermekem ruháját más vette fel. Kicsik még, ez van. Kicseréltük és kész. Véletlenek tartom,figyelmetlenségnek. Kétlem ,hogy 4-5-6 éves gyerekek más indokból vennék fel a másik gyermek ruháját. Amúgy én is pénteken hazahozok minden ruhát, néha mint a málhás ló ugy nézek ki,főleg ha még ágynemű,pizsama csere is van.Ha véletlenül hozzánk kerül valamelyik gyermek ruhája,akkor meg kimosom,vasalom és másnap vissza viszem.
13/14 A kérdező kommentje:
Nos...kipróbáltam, hogy kevesebb ruhát vittem, pontosan tudtam melyik ruhákat vittem be. Eltűnt egy nadrág és egy kabát...
2013. okt. 12. 23:02
14/14 anonim válasza:
Az ovonök mit mondtak az eltünt nadrág és kabátrol ,mert nálunk kiteszik a polcra,vagy ha valami baleset történt a ruhával akor a radiátora és szolnak hogy hol találjuk .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!