Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ti vinnétek gyermeketeket...

Ti vinnétek gyermeketeket óvodába, ha előző este fájt a pocakja, és egyszer hányt, de éjszaka nem volt gond, és reggel is jól van a gyermek?

Figyelt kérdés
Valószínűleg valami étel nem volt jó a pocakjának, vagy gyomorrontás,most semmi gond.Ti itthon tartanátok egy napot, hogy meg tudjátok figyelni?
2013. okt. 2. 06:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jobbulást neki. Láza nem volt? NA igen,az orvosok mindig csak annyit mondanak,hogy VÍRUS.... :D
2013. okt. 2. 16:29
 12/14 anonim ***** válasza:
nálunk szombat este hányt, vasárnap semmi baja nem volt. hétfőn sem, vittem is oviba, erre tegnap mikor mentem érte, mondták, hogy ment egy kicsit a hasa. figyelgessem. ma reggel orvos, ki is írta a hétre...vírus.
2013. okt. 2. 16:31
 13/14 anonim ***** válasza:

#1 vagyok. Mi szörpinek hívjuk :) sőt még szörpikének is

:)

AMúgy azóta sem volt semmi, eszik rendesen, nem lázas, nem fáj semmije se. Viszont hajlamos egyszerre éhgyomorra sokat inni, olyankor bizony néha visszajön, ebben már van rutinom.

2013. okt. 3. 15:28
 14/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Sajna a gyerekek még mindig betegek, elhúzódik náluk, bár fogalmam sincs hogy mitől, meg a dokinak sem...Már nem olyan vészes a dolog, de még mindig naponta 1x vagy hígat kakil valamelyik gyerek, vagy hány egyet, de egyszerre mind a kettőt szerencsére egyik sem. :)

2013. okt. 8. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!