Kcsaba33 kérdése:
Tükörírás? Kell vele foglalkozni?
Figyelt kérdés
6éves a lányom,most nagycsoportos.Tükörírással ír,mind betűt mind számokat.Mikor kell ezzel komolyabban foglalkozni? Vagy majd a suliban kialakul?Csak tartok tőle,hogy benne így marad ez meg és ott majd nehezebben boldogul. Volt valakinél ilyen?Mit kellett tenni?2013. szept. 19. 09:27
1/2 anonim válasza:
Nálunk az ovis csoportban volt ilyen kisfiú, a Nevelési Tanácsadóba kaptak beutalót a gyerekorvostól. Az én lányommal együtt ballagott volna, de végül nem nyilvánították iskolaérettnek (nem tudom, hogy csak emiatt, vagy esetleg más oka is volt), így nyert még egy évet az oviban.
Szóval szerintem kérdezz rá az óvónőnél, gyerekorvosnál, hogy kell-e foglalkoznotok komolyan a problémával.
2/2 anonim válasza:
Igen, ez probléma, a diszlexia-diszgráfia első jele lehet.
Nevelési Tanácsadó (vagyis most már szakértői bizottság a nevük) vizsgálata szükséges, mindenképpen jelezd nekik a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!