Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Már teljesen ki vagyok!...

Már teljesen ki vagyok! Meddig fog ez még tartani?

Figyelt kérdés

Minden reggel sírva hagyom ott az oviban a lányomat :( Pedig elmondása szerint jól érzi magát.Az óvónők is azt mondják,hogy napközben nincs vele semmi gond,de ezek a reggelek...Már teljesen lelkibeteg vagyok :(

Kinél meddig tartott ez az időszak?Hogy viselitek?

2013. szept. 18. 09:06
 1/6 A kérdező kommentje:
Egy évet már járt bölcsibe is,szóval nem új neki a helyzet.
2013. szept. 18. 09:07
 2/6 anonim ***** válasza:
A bölcsiben simán elvolt?
2013. szept. 18. 09:22
 3/6 anonim ***** válasza:

nálunk detto ez van a fiamnál :)

előtte ő is bölcsi is volt,ott is ezt csinálta....csak addig tart még beadom,5 perc eltelik,és nem sir tovább.De minden reggel onnantól hogy felkel,az egész lépcsőház felkel tuti,amilyen hisztit levág,mintha gyilkolnánk...addig még be nem érünk üvölt,már van hogy öklendezik a hisztitől....már mindenhogy próbáltam,semmi nem használ sajnos....

2013. szept. 18. 10:17
 4/6 A kérdező kommentje:
A bölcsiben is sokáig ez volt sajnos :(
2013. szept. 18. 10:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam is ezt csinálja pedig már 5 éves lesz utálja az ovit azt mondja...meg nem csípi a dajka nénit mert kiabál
2013. szept. 18. 11:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha jol érzi magát az oviban ,akor csak neked szinészkedik ,kislányom ha nagyritkán én viszem az oviba akor rákezd a nem akarok az oviba menni cimü panaszkodásra ,az oviban meg a sirásra . De ahogy elmegyek aba hagya a sirást .amikor apukája visszi akor nincs egy könycsep sem .
2013. szept. 18. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!