Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt múlt hónapban spontán...

Volt múlt hónapban spontán vetélésem, csupán 3napot csúszott a mensi, aztán megjött. Teljesen kitisztultam, és nem mondta a doki, hogy kellene szünetet tartani, viszont többen azt írták, hogy nekik kellett tartani. Nekem miért nem mondta?

Figyelt kérdés
2008. okt. 24. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt spontán vetélésem és nekem azt mondta a doki, hogy csak az első mensit várjam meg.DE én már 6 hetes voltam. Neked azért nem kell várnod, mert csak három nap késésed volt, teljesen kitisztultál, ez még annyira korai terhesség volt hogy nem okoz gondot, ha nem vártok. Ilyen vetélés nagyon gyakori, sokszor a nők észre sem veszik hogy elvetéltek, csak késik egy-két napot a mensi. Ne aggódj nem lesz semmi baj!! Egyébként csináltál tesztet, vagy honnan tudod hogy vetélés volt?
2008. okt. 24. 15:36
 2/6 Grófházy ***** válasza:
100%

Nekünk 2 hónap szünetet mondott.Annyi elég arra,hogy a méhed újra megerősödjön,és felkészüljön a köv.bébire.

A regenerálódáshoz heti 2x1 E vitaminnal hozzájárulhatsz.Nekem azt mondta szedjem tovább az elevitet,de csak heti 2-t.Kontrollon voltál?Ha még nem,akkor ezekre a dolgokra kérdezz rá az orvosodnál.

2008. okt. 24. 15:39
 3/6 A kérdező kommentje:
igen,teszteltem,ez szept-ben volt,de mire elmentem a dokihoz aznap reggel megjött.UH-t csinált, és vérképre küldött,abból derült ki,hogy már lezajlott vetélés volt.Ebben a hónapban voltam ismét,látott psejtet,mondta mikor legyünk együtt.Jövő szombatra nem várom.De szerintem nem sikerült,mert most nem érzek olyan tüneteket,mint a múlt hónapban.Szted ua-t kellene érnem ha sikerült volna?
2008. okt. 24. 15:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül. Minden terhesség más még ugyanannál a nőnél is. Bár a mellfájdalom, az elég gyakori tünet. De ha nem sikerült akkor se keseredj el! Én két vetélésen vagyok túl és még nincs gyerekem, de minden hónap új remény!!!!!
2008. okt. 24. 16:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Kerdezonek: Altalaban minden terhesseg mas meg ugyanazon szemelynel is, tehat azert mert nem erzed most ugyanazt, mint mult honapban, meg lehet hogy ujra osszejott a baba.

Visszaterve a fo kerdesedre ugy tudom, hogy mikor csak par napot kesve jon meg a mensi, akkor a terhesseg annyira fiatal, hogy nincs szukseg egeszsegugyi kaparasra, marmint muvi befejezesre gondolok ,mert az egesz hogy is mondjam "zigota" (ha mar ennek lehet nevezni ilyen koran) eltavozik mindenestul, ugy ahogy van. Tehat elkepzelesem szerint minel idosebb a terhesseg mikor bekovetkezik a veteles, annal inkabb van esely arra, h. szukseg van muvi befejezesre. Bocs, ha nem fogalmaztam erthetoen. (Neked volt rozsaszin folyasod a kesett mensi elotti napokban? En tegnap teszteltem pozitivat, a mensinek 2nap mulva nem kellene megjonnie. Ma volt/van egy pici rozsaszines kremes folyas es most megijedtem, mi lesz ha nekem is megjon majd.:( )

2008. okt. 24. 17:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak:nekem is ezzel kezdődött este,másnak pecsételés,ekkor hívtam a dokit,aki azt mondta az még belefér,de menjek másnap hozzá, de éjszaka erős görcsökkel megjött.Én a helyedben hétfőn dokihoz mennék mindenképp,nekem azt mondta h ha most is összejön azonnal menjek mert sárgatest szurit fogok kapni.Remélem neked nem így lesz,szorítok.
2008. okt. 24. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!