Volt múlt hónapban spontán vetélésem, csupán 3napot csúszott a mensi, aztán megjött. Teljesen kitisztultam, és nem mondta a doki, hogy kellene szünetet tartani, viszont többen azt írták, hogy nekik kellett tartani. Nekem miért nem mondta?
Nekünk 2 hónap szünetet mondott.Annyi elég arra,hogy a méhed újra megerősödjön,és felkészüljön a köv.bébire.
A regenerálódáshoz heti 2x1 E vitaminnal hozzájárulhatsz.Nekem azt mondta szedjem tovább az elevitet,de csak heti 2-t.Kontrollon voltál?Ha még nem,akkor ezekre a dolgokra kérdezz rá az orvosodnál.
Kerdezonek: Altalaban minden terhesseg mas meg ugyanazon szemelynel is, tehat azert mert nem erzed most ugyanazt, mint mult honapban, meg lehet hogy ujra osszejott a baba.
Visszaterve a fo kerdesedre ugy tudom, hogy mikor csak par napot kesve jon meg a mensi, akkor a terhesseg annyira fiatal, hogy nincs szukseg egeszsegugyi kaparasra, marmint muvi befejezesre gondolok ,mert az egesz hogy is mondjam "zigota" (ha mar ennek lehet nevezni ilyen koran) eltavozik mindenestul, ugy ahogy van. Tehat elkepzelesem szerint minel idosebb a terhesseg mikor bekovetkezik a veteles, annal inkabb van esely arra, h. szukseg van muvi befejezesre. Bocs, ha nem fogalmaztam erthetoen. (Neked volt rozsaszin folyasod a kesett mensi elotti napokban? En tegnap teszteltem pozitivat, a mensinek 2nap mulva nem kellene megjonnie. Ma volt/van egy pici rozsaszines kremes folyas es most megijedtem, mi lesz ha nekem is megjon majd.:( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!