Homoszexuális ovobacsi?
Figyelt kérdés
Mit szólnál hozza, ha a gyereked egy homoszexuális ovobacsi csoportjába kerülne? Zavarna, vagy nem érdekelne?2013. szept. 13. 08:54
11/16 anonim válasza:
Nagyon sok homofób fejében él még a kényszerképzet, hogy a homoszexualitásnak köze van a pedofíliához. Tipikusan alultájékozott emberek szokták ezt állítani. Szerintem ez nagy baj. Magyarországon nem beszélnek erről nyíltan, meg-megjelenik itt-ott, de az átlag emberek nem néznek szembe a ténnyel, hogy mennyire sokszínű is a világ, és milyen sokféle ember él benne, anélkül, hogy ez bármi problémát jelentene. Nagyon gyakori az ítélkezés, és sajnos biztosan tudom, hogy kevés óvoda tűrné meg Magyarországon a meleg óvóbácsit. Túlságosan zárkózottak és szűk látókörűek lennének ehhez a szülők. Sajnos. Még ha eleinte működne is, nincsenek olyan illúzióim, hogy a szülők min. fele nem venné ki azonnal a gyerekét az oviból, minden különösebb ok nélkül. Ha kíváncsi vagy rá, itthon nem lenne ilyen nyugis élete és munkahelye.
12/16 anonim válasza:
Én is ismertem egy homoszexuális ovobacsit, ugyancsak külföldön. A lányom odavolt érte, habár nem is az ő ovobacsija volt, csak egy társaságban ismertük meg. Úgy ragaszkodott hozza, hogy azóta is emlegeti, kéri hogy látogassuk meg. Lehet benne valami, hogy nagy hatással vannak a gyerekekre, láttam ahogy viselkedett vele, együtt játszottak, rám is nagy hatással volt, nem bánnám ha ilyen ovobacsija lenne.
13/16 anonim válasza:
Én külföldön éltem egy évet mint cserediák. a fogadótestvérem is homoszexuális és az ő párja ovóbácsi. Egyszer láttam őt munka közben, illetve láttam őt a családban lévő gyerekkel játszani. Látszik rajta, hogy mennyire szereti a gyerkeket, szuperjól bánik vele.
Én nagyon örülnék ha ilyen óvóbácsija/nénije lenne majd a gyerekimnek. Mármint nem a homosexualitás az a magánügye, hanem az, hogy így ért a ygerekekhez és partnernek tekinti őket.
14/16 anonim válasza:
Nem zavarna, a fő hogy megfelelően foglalkozzon a gyerekekkel, a többi az ő magánügye.
15/16 anonim válasza:
Addig nem zavarna különösebben, amíg nem tömi a gyerek fejét liberális gondolatokkal. A magánélete az ő privát dolga, de a gyerekem értékrendjét alapvetően mi szeretnénk meghatározni. Viszont ez nem csak arra igaz, ha homoszexuális az gondozó, egy heteró se akarjon liberálist faragni a gyerekemből. Ha próbálnák átvinném máshova.
16/16 anonim válasza:
Maganugye! Eppen ezert addig nem erdekel, amig ezt nem hangoztatja, nem tomi tele a gyerekeim fejet, mint az utolso is irta, egyetertek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!