Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Homoszexuális ovobacsi?

Homoszexuális ovobacsi?

Figyelt kérdés
Mit szólnál hozza, ha a gyereked egy homoszexuális ovobacsi csoportjába kerülne? Zavarna, vagy nem érdekelne?
2013. szept. 13. 08:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
11%
Engem zavarna, ha megtudnám. Inkább nem szeretném tudni.
2013. szept. 13. 08:56
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Ha a gyerekekkel jól bánik és nem próbál úgymond arról beszélni a gyerekeknek h a fiúk is szerethetnek fiúkat és a lányok lányokat(ami mondjuk szerintem kizárt dolog hisz oviról van szó miért is mondana ilyeneket) Nagyon nem érdekelne. A saját magánélete. Attól neki is kell dolgoznia.
2013. szept. 13. 08:57
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
Úgy gondolom, mint a második. Amúgy a magánéletéhez nincs köze senkinek.
2013. szept. 13. 08:58
 4/16 anonim ***** válasza:
31%
Engem kimondottan zavarna, de ehhez a személyt is látni kellene, ill. tudni róla némi infot (a személyiségével kapcs.)Mert ha külső megjelenései is vannak a "másságának" tuti nem hagynám ott a gyerekem.
2013. szept. 13. 09:01
 5/16 anonim ***** válasza:
94%
A legkevésbé sem érdekel. Magánügye. Az óvodai gondozó egyetlen dolgot vállal, amikor munkába áll: ellátja, gondozza a gyerekeket. Hogy otthon kit szeret és kit ölel, egyáltalán nem tartozik rám. Amíg a gyerekek szeretik, jól végzi a munkáját, addig jó szakember. És ez független attól, hogy hetero-, homo-, biszexuális, nő, férfi, akármi. N30
 6/16 A kérdező kommentje:
Kulfoldon elek. Itt az iskolaban, ahova a lányom jár, az egyik tanár, aki az 1-2 csoportot tanítja homoszexuális. A mellettünk levő házban lakik a párjával, úgyhogy nem csak ránézésre az. A gyerekek imádják. Elgondolkodtam rajta, hogy vajon Magyarországon mennyire lennének elfogadoak vele a szülők.....
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
a homoszexuális nem pedofil. nincs közöm a magánéletéhez. ha aknavető gránátokat gyűjtene,ahhoz sem lenne közöm,pedig az veszélyes. gondolom az oviban nem fog kiselőadást tartani az estéiről és szektát sem fog létrehozni,hogy átnevelje a gyerekeket,így egyáltalán nem érdekelne.
2013. szept. 13. 09:02
 8/16 A kérdező kommentje:
A tévedések elkerülése végett en minden ertelmes választ hasznosnak fogok értékelni, akar pozitív, akar negatív.
2013. szept. 13. 09:04
 9/16 anonim ***** válasza:
93%
Középiskolában nekem is volt homoszexuális tanárom, nagyon szerettük. Elég extrém figura is volt, de soha senkinek, se diáknak, se szülőnek nem szúrta a szemét, hogy kivel él együtt. Ez a 90-es években volt. Sőt a fiam ovijában is van egy dajka, aki a saját neméhez vonzódik, nagyon jófej csaj, kissé fiús, a gyerekek szinte imádják, mert mindig hülyéskedik. Szóval engem nem zavarna a szexuális élete, lényeg, hogy jól bánjon a gyerekekkel, szeresse őket.
2013. szept. 13. 09:08
 10/16 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem, ha a gyerekek szeretik, akkor más nem igazán számít. Inkább legyen egy heteroszexuális gondozó, akit amúgy utálnak?
2013. szept. 13. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!