Nem engedik az oviban aludni, mert nem beszél? Jogos?
Szoval fiam 2.5 éves, felvették szeptemberben ovodába, mondram beiratásnál is hogy szégyenlős mások előtt 1-1 szót szól és ennyi,.
Most húzzuk 2. Hete az ott alvást, multhéten még ne majd hétfőtől, hétfőtől ne mert majd keddtől. Ma közölték hogy mivel nem beszél majd jövőhéttől....
Szol ha éhes szomjas, pisilnie kell, szereti az ovit nincs hiszti...
Teljesen felbosszant ez a hozzáálás:(
A gyerek meg minden délbe sír hogy maradna a többiekkwl....
Én várok sokat?
Párom se tud igy dolgozni, 8-12ig hol?????
Én meg hulla vagyok non stop amennyit igy dolgoznom kell heti 4-5 nap 16-19óra....
Nem jogos.
Holnap bemész, megmondod hogy aznap már mindketten dolgoztok, hacsak nem mutat jogszabályt ami alapján nem alhat ott a gyerek, akkor mentek érte 5kor (vagy amikor mentek).
Legyél határozott, ne hagyd hogy lerázzanak!
Úristen. :( Az én fiam is így kezdte az ovit, igaz őt a hiperaktivitása és dührohamai miatt "vágátk ki" másnap, aztán közölték hogy csak délig maradhat, na ezt belátom, de hogy a beszéd miatt, az nonszensz!!!
Szerintem próbálj meg beszélni az óvodavezetővel.
Kell nekik a fejpénz a gyerekek után, most meg hazaküldenék. Ez az undorító. Én mondam anno hogy bírtam volna várni amíg 3éves lesz, de nem, menjen a gyerek szeptembertől.......:(:(
De hogy nem beszél? Nem akar beszélni de tud, vagy le van maradva beszédileg?
Alapszinten úgy gondilom hogy nem foglalkoznak eleget a gyerekejkel, pl reggel hideg van a fiam elmegy az oviba poloba vékony pulcsi, vastag bebújós pulcsiba, délben 27fokban ugyanezek vannak rajta :(
Nen válogathatok kisfaluban az ovik között, de akkorát csalódtam,
Nincs beszédprobléma, itthon be nem áll a szája:)
Szépen beszél, szégyenlős, ő ilyen pici korától
A mi óvodánkba is jár egy fiú aki a kiscsoportban szinte egyszer meg nem szólalt, de az óvónőknek eszébe sem jutott volna emiatt hazaküldeni.
Nem is értem az összefüggést az ottalvás és a beszéd közt, szerintem emiatt nem kérhetnének ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!